ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Την φοβήθηκε το μάτι μας και 4-0 για ΑΕΚ!

Τετραπέρατη η Ένωση που δεν φοβήθηκε ούτε λεπτό τον Πανιώνιο και είχε ένα ήσυχο βράδυ με 4 γκολ. Τραυματίας αποχώρησε ο Σιμόες, πολύ καλή εμφάνιση από τον σκόρερ των 2 γκολ, Κλωναρίδη που πέρασε ως αλλαγή στο ματς, ενώ ντεμπούτο έκανε και ο Γιαννιώτας.
Από πλευράς Πανιωνίου η όαση μπροστά σε όλο το παιχνίδι της ομάδας ήταν ο Μονοΐλοβιτς και ο Μασούρας.

Α' Ημίχρονο

Με 12 τελικές ολοκλήρωσε το ημίχρονο η ΑΕΚ, η οποία ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του πρώτου 45λεπτου με τον Πανιώνιο να έχει ρόλο παρατηρητή. Η πρώτη καλή φάση ήρθε πολύ νωρίς, στο 4' ο Μπακασέτας σούταρε με την μπάλα όμως να καταλήγει άουτ,λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 17' απείλησε ξανά με Σιμόες η Ένωση, το σουτ όμως δεν βρήκε στόχο. Πολύ καλή φάση στο 22' με τον Μονοΐλοβιτς να λέει όχι. Στο 30' ήταν σειρά του Λόπεζ, που υποδέχτηκε ωραία το άνοιγμα του Μάνταλου και ο Πορτογάλος με σουτ του από αριστερά όπως μπήκε στην περιοχή σούταρε με τον πορτιέρο του Πανιωνίου να αποκρούει και πάλι. Στο 43' ο Αλεφ πιάνει έναν κεραυνό έξω από την περιοχή και έδιωξε ξανά ο Μανοΐλοβιτς. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, στο 46' ο Πόνσε κινείται ωραία μέσα στους αμυντικούς του Πανιωνίου και με προβολή κάνει το 1-0 ύστερα από μπαλιά του Μάνταλου.

Β' Ημίχρονο

Το ίδιο παιχνίδι είδαμε και στο δεύτερο μέρος. Στο 46' ο Καμαρά σούταρε με τον Λόπεζ να βάζει την κόντρα και τον Μπάρκα να μαζεύει, αποτελώντας ουσιαστικά την καλύτερη φάση του Πανιωνίου μέχρι εκείνη την στιγμή.Στο 53' δυνατό σουτ από δεξιά πλάγια του Λιβάια, κάτι που επέφερε άλλο ένα κόρνερ για τους κιτρινόμαυρους. Στο 55' ο Πόνσε έδωσε ωραία συρτή πάσα στον Μάνταλο με τον δεύτερο να κοντρολάρει και να σουτάρει, με τον τερματοφύλακα να αποκρούει ξανά. Στο 58' ο Μπακασέτας στόπαρε και μη βλεπωντας το τέρμα σούταρε και έκανε το 2-0. Δυνατό καλό σουτ αλλά άουτ από τον Σπυριντόνοβιτς στο 59'.Στο 74' ο Μάνταλος προσποιείται πολύ ωραία τον Κόρμπο σούταρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Πανιωνίου.Πανέμορφη προσποίηση πάνω στον αντίπαλο του και με σουτ του δυνατό και ευθυβολο ο Κλωναρίδης έκανε το 3-0 στο 84'.Στο 87' ξανά απειλεί με ένα δυνατό σουτ όμως στέλνει για δεύτερη φορά για την ομάδα του την μπάλα στο δοκάρι.Ξανά ο Βέλγος στο 92' σκοράρει από το ύψος του πέναλτι με πλασέ, αφού υποδέχτηκε ωραία την ασίστ του Λιβάια, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code