ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

3 στα 3 ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τους πρώτους του 3 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΛ  με 1-3, και διεύρυνε στις 3 νίκες το νικηφόρο σερί του.

Α' ημίχρονο: Στο 28' μετά από ωραία κίνηση στον χώρο και υπέροχη μπαλιά του Μπουζούκη στον κενό χώρο με τον Γιόχανσον να τελειώνει υπέροχα με το δεξί τη φάση έκανε το 1-0.Η ΑΕΛ εμφανίστηκε στον αγώνα με σκοπό να παίξει σκληρό παιχνίδι στα όρια, οι πράσινοι αντέδρασαν σωστά και έδειξαν χαρακτήρα.

Β' ημίχρονο: Το δεύτερο γκολ του τριφυλλιού ήρθε στο 63', ο Γιόχανσον πήρε τη μπάλα κάτω από την σέντρα, έτρεξε πενήντα μέτρα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, κέρδισε και δυο κόντρες και έκανε το 2-0. Κυρίως μετά το 53' η ΑΕΛ ανέβασε την απόδοση της καθώς άλλαξε το σύστημα της και κατάφερε να μειώσει σε 1-2 με τον Φατιόν στο 65'. Τέλος ο Τάσος Χατζηγιοβάνης κέρδισε πέναλτι καθώς μετά από φάουλ που εκτέλεσε στο 87' η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κούνιτς και με εύστοχη εκτέλεση έγραψε το τελικό 1-3.



ΑΕΛ (Σ. Αντωνίου): Κρίστινσον Καρανίκας, Γκοΐκοβιτς, Γρομητσάρης, Χούμπτσεφ (53' Κούνιτς), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (84' Κοέφ), Σαχίτι (46' Λεοζίνιο), Μόρσι, Πίτι, Ντέλετιτς



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Γ. Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κουρμπέλης (86' Χατζηθεοδωρίδης), Τζανδάρης, Κάτσε, Μπουζούκης (76' Πούγγουρας), Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής (54' Βέργος)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code