ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Είχε Γέντρισεκ ,Ξάνθη - ΟΦΗ 3-0

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ξάνθη
έχοντας σε καταπληκτική μέρα τον Γέντρισεκ ο οποίος σκόραρε δύο φορές.Από την άλλη μεριά ο ΟΦΗ έχει δεκτεί σε 4 παιχνίδια 10 τέρματα.
ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΑΝ:
ΞΑΝΘΗ (Μ. Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Καμαρά, Κασάδο, Σιλά, Γέντρισεκ, Λισγάρας, Κίκε (61' Ντε Λούκας), Σαρπόνγκ (80' Κάστρο), Καντά, Κοβάσεβιτς (88' Μελλιόπουλος), Μπαξεβανίδης


ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Σωτηρίου, Ποτουρίδης, Βουό, Παπάζογλου (9' Κομεσίδης, 46' Νάστος), Κυριακίδης, Αραβίδης, Παπαστεριανός, Πλατέλλας, Κουτσιανικούλης (68' Νέιρα), Κοιλιάρας, Μεγιάδο

ΤΑ ΓΚΟΛ:
Η Ξάνθη βρέθηκε με 2 γκολ διαφορά μπροστά από το πρώτο ημίχρονο.Στο 28ο λεπτό ο Γέντρισεκ με κεφαλιά μετά από κόρνερ άνοιξε το σκορ ενώ στο 40 λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του  νικώντας σε τετ α τετ τον Σωτηρίου.Το 3-0 διαμορφώθηκε από τον Κοβάτσεβιτς στο 87ο λεπτό μετά από μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:
Ο ΟΦΗ έδειχνε διάθεση για να πετύχει κάποιο τέρμα αλλά οι τελικές τόσο του Αραβίδη όσο και του Κουτσιανικούλη  δεν είχαν ουσιαστική κατάληξη.Αντίθετα η Ξάνθη  ήταν περισσότερο αποτελεσματική  και πέτυχε τρία τέρματα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code