ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τον λύτρωσε ο "μεγάλος" Νάτχο, Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 2-1



Ο Αστέρας, μετά τις ήττες από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, βρέθηκε δυο λεπτά μακριά από ένα σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα στον
Ολυμπιακό, όμως στο τέλος μίλησε ο ... νόμος του Καραϊσκάκη. Με γκολ του νέου του αστεριού, του Μπίμπρας Νάτχο, ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση των Αρκάδων που νωρίτερα είχαν ισοφαρίσει το εκπληκτικό γκολ του Καμαρά. Το τρία στα τρία έκαναν οι ερυθρόλευκοι συμβαδίζοντας στη βαθμολογία με τους δυο δικεφάλους.

Σ' ένα κατά γενική ομολογία πολύ καλό πρώτο μέρος, οι ερυθρόλευκοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν με καταπληκτικό τρόπο το σκορ στο 19ο λεπτό. Ο Καμαρά «όπλισε» από τα 30 μέτρα, εξαπέλυσε μια αστραπή που πήγε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου και πέρασε τη γραμμή για το 1-0! Η μπάλα μάλιστα χτύπησε και στην πλάτη του Παπαδόπουλου και μπήκε στα δίχτυα. Με το σκορ αυτό οδηγήθηκαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας μπήκε ορεξάτος και με τη βοήθεια των αλλαγών του Σάββα Παντελίδη έφτασε στην ισοφάριση, έχοντας προειδοποιήσει μάλιστα νωρίτερα. Στο 67' οι φιλοξενούμενοι βγήκαν σε αντεπίθεση, ο Μανιάς έδωσε στον Τόνσο, εκείνος πλάσαρε, ο Γιαννιώτης απέκρουσε και με δεύτερο σουτ ο μεσοεπιθετικός του Αστέρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Μετά το γκολ του Αστέρα το παιχνίδι απέκτησε φρενήρη ρυθμό, με συνεχόμενες ευκαιρίες, κυρίως από την πλευρά του Ολυμπιακού που έψαχνε περισσότερο το δεύτερο γκολ. Σπουδαίες ευκαιρίες έχασαν οι ερυθρόλευκοι στο 74', το 80' και το 82', ενώ κι ο Αστέρας είχε τη δική του στιγμή στο 86', μετά από λάθος του Μιράντα και άστοχο - για πολύ λίγο - πλασέ του Τόνσο.

Η λύτρωση για τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς ήρθε στο 92' με γκολ που πέτυχε ο Μπίμπρας Νάτχο. Ο Ισραηλινός χαφ που είχε μπει στο ματς πριν μόλις 8 λεπτά είχε το μαγικό άγγιγμα, καθώς σε σέντρα του Ποντένσε, ο Γκερέρο έκανε κεφαλιά πάσα και ο χρυσός σκόρερ του Ολυμπιακού με δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Παπαδόπουλου.


Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά (84' Νάτχο), Μπουχαλάκης, Φορτούνης (74' Φετφατζίδης), Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος (72' Χασάν), Γκερέρο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Σ.Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ορτέγκα, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Καλτσάς (61' Τόνσο), Κώτσιρας (46' Φερνάντεθ), Μανιάς (78' Βαλιέντε)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code