ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Διακόπηκε το σερί των Κίτρινων, ΠΑΣ Γιάννενα-Άρης 1-0

Το σερί νικών των παικτών του Πάκο Ερέρα, διακόπηκε απόψε στους Ζωσιμάδες από τον σαφώς ανώτερο ΠΑΣ Γιάννενα, ο οποίος έδειξε πάση θυσία ότι επιζητούσε τους επόμενους 3 βαθμούς της νίκης, μετά και την νικηφόρα παρουσία του στην Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης.

1ο Ημίχρονο: Ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι και από τις δύο πλευρές, με τον ΠΑΣ Γιάννενα να μπαίνει πιο επιθετικά και να είναι αυτός που θα δείξει ο πιο απειλητικός στα πρώτα 10 λεπτά. Στο 10' ο Άρης διαμαρτυρήθηκε δίκαια για πέναλτι επάνω στον Γιουνές, δεχόμενος χτύπημα στο πρόσωπο στην περιοχή του ΠΑΣ. Από δύο κίτρινες κάρτες μοίρασε ο διαιτητής Γρατσάνης στον Γκάμα στο 24' και τον Βελλίδη στο 33'. 57'-43' η κατοχή υπέρ του Άρη.

2ο Ημίχρονο: Καμία αλλαγή και για τις δύο ομάδες, αλλά με τους φιλοξενούμενους να φορτσάρουν στις αρχές του δεύτερου μέρους, με τον Ματίγια να εκτελεί ένα καλοτραβηγμένο φάουλ, η μπάλα να καταλήγει σε συμπαίκτη του και να βγαίνει άουτ.  Αποχώρησε τραυματίας ο Μυστακίδης στο 52',  επιστρέφοντας άμεσα στο γήπεδο έπειτα από την αποθεραπεία του απ'τους γιατρούς του ΠΑΣ. Γκόλ για τον ΠΑΣ στο 65', λανθασμένη κίνηση του Γκαρσία, ο Τσικαρίσκι βάζει την μπάλα στην περιοχή για τον Λεό, σουτάρει αμέσως κοντράροντας στον Δεληζήση, αυτογκόλ για τον Άρη και 1-0 μπροστά η ομάδα των Ιωαννίνων. 9-7 οι ευκαιρίες για γκολ υπέρ των Κίτρινων και 57'-43' η κατοχή επίσης υπέρ του.



ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (3-5-2): ΒΕΛΛΊΔΗΣ, ΤΖΙΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΟΝΔΡΑΣ, ΜΙΧΑΗΛ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΝΙΚΟΛΙΑΣ, ΛΙΛΑ, ΒΙΔΑΛ (89' ΣΙΟΝΤΗΣ), ΤΣΙΚΑΡΣΚΙ, ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ (63' ΚΡΙΣΜΑΝ), ΛΕΌ (75' ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ)

ΑΡΗΣ (4-2-3-1): ΚΟΥΕΣΤΑ, ΔΕΛΙΖΗΣΗΣ, ΓΚΟΛΑΣΟ, ΓΚΑΡΣΊΑ (81' ΜΑΡΤΙΝΕΣ), ΜΠΑΣΑ (81' ΣΙΩΠΗΣ), ΓΚΑΜΑ, ΝΤΙΓΚΙΝΙ (81' ΝΑΖΛΙΔΗΣ), ΓΙΟΥΝΕΣ, ΒΕΛΕΖ, ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ, ΜΑΤΙΓΙΑ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code