ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΡΟΜΑ:Εξετάζει την περίπτωση του Wanyama


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρόμα τείνει να προχωρά σε μια μετακίνηση-σοκ στην μεσαία γραμμή, εξετάζοντας τον μέσο της Τότεναμ Victor Wanyama. Ο σύλλογος της Ρώμης ήλπιζε να φέρει τον Steven N'Zonzi κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά μέχρι στιγμής απέτυχε και ο Wanyama αναδείχθηκε πλέον ως εναλλακτική λύση, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Repubblica. Ο N'Zonzi φαινομενικά επιθυμεί να επιστρέψει στην Premier League, με την Άρσεναλ και την Έβερτον να συνδέουν το όνομα τους με την περίπτωση του Γάλλου μέσου, αποπληρώνοντας πλήρως των υπηρεσιών του πριν από την λήξη της προθεσμίας των μεταγραφών της Πέμπτης.

Ο Wanyama έγινε μέλος των Spurs, αποκτώντας τον από την Σαουθάμπτον το 2016 και έκανε 24 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις υπό τις οδηγίες του Mauricio Pochettino.

Ο Κενυάτης είναι εώς σήμερα εκτός δράσης εξαιτίας ενός προβλήματος στο γόνατο και έχασε τέσσερις μήνες της περασμένης σεζόν σε αποθεραπείες. Η Ρόμα διαθέτει τα χρήματα για να τον αποκτήσει, μετά τις πωλήσεις του Alisson στην Λίβερπουλ και του Radja Nainggolan στην Ίντερ.

Ο Wanyama εξακολουθεί να έχει τρία χρόνια στο συμβόλαιό του στους πετεινούς, με την Tottenham να μην έχει καταθέσει ακόμη επίσημη πρόταση επέκτασης του. Ο Mousa Dembele έχει επίσης αβέβαιο μέλλον στους Spurs, αλλά είναι απίθανο να πωληθούν και οι δύο παίκτες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code