ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Serie A:Ανοίγει ο χορός με ντεμπούτο Κριστιάνο


Η σέντρα του ενός από τα 7 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης ήλπιζε να γίνει ένα σπουδαίο γεγονός εξαιτίας της πρώτης επίσημης εμφάνισης του Κριστιάνο Ρονάλντο, αν η γέφυρα Μοράντι στην Γένοβα δεν κατεδαφιζόταν ποτέ, στοιχίζοντας την ζωή σε δεκάδες ανθρώπους και τραυματίες. Τα ματς Μίλαν-Τζένοα και Σαμπντόρια-Φιορεντίνα αναβλήθηκαν για τον εξής λόγο, μα η ζωή και το ποδόσφαιρο θα πρέπει να συνεχιστούν πάραυτα...
Το καινούργιο πρωτάθλημα ξεκινά με την πρεμιέρα του Πορτογάλου Σούπερσταρ, της επιστροφής του Μπονούτσι στους Μπιανκονέρι και την Γιουβέντους να δοκιμάζονται στην έδρα της Κίεβο Βερόνα. Μπορεί οι πρωταθλητές να είναι το τεράστιο φαβορί στο πρώτο παιχνίδι, στο δεύτερο ματς στην Ρώμη, το Λάτσιο-Νάπολι, είναι όλα ανοιχτά. Ο Λούλιτς θα'ναι απών για τους Ρωμαίους, με τους φιλοξενούμενους να'χουν βασικό τον Καρνέζη, με τον Μερετ να'χουν τραυματίας και τον Οσπίνα να αποκτήθηκε μόλις εχθές.
Την Κυριακή στο Τορίνο, η Ρόμα θα αγωνιστεί με βασικό τον Κώστα Μανωλά, ενώ η Ιντερ δοκιμάζεται στην έδρα της Σασσουόλο.
Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι αγώνες του Ιταλικού πρωταθλήματος θα μεταδίδονται ζωντανά από τα κανάλια Novasports
1η αγωνιστική
Σάββατο 18/8
Κίεβο-Γιουβέντους 19.00
Λάτσιο-Νάπολι 21.00
Κυριακή 19/8
Τορίνο-Ρόμα 19.30
Έμπολι-Κάλιαρι 21.30
Μπολόνια-Σπαλ 21.30
Πάρμα-Ουντινέζε 21.30
Σασσουόλο-Ιντερ 21.30

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code