ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

SERIE A:Με το δεξί ο Ρονάλντο, νίκη και για Νάπολι


Στα 2 ματς που άνοιξαν την αυλαία για το ιταλικό πρωτάθλημα της σεζόν 2018-2019, η Γιουβέντους και η Νάπολι αναδείχθηκαν νικήτριες σε Βερόνα και Ρώμη αντίστοιχα, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους της.
Στο Μπεντεγκόντι, η πρωταθλήτρια Ιταλίας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει ντεμπούτο, κοντραρίστηκε ισχυρά με την ομάδα της ομώνυμης πόλης. Η πρώτη φάση του αγώνα έβγαλε και το πρώτο γκολ του αγώνα, με τον Κεντίρα να βρίσκει δίχτυα στο 3', έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πιάνιτς και την προσπάθεια του Κιελίνι για κεφαλιά, στην αριστερή γωνία.

Ο Στεπίνσκι για τους γηπεδούχους, έδωσε την ισοφάριση στο 38' ύστερα από υπέροχη σέντρα κατευθείαν στο κεφάλι του Πολωνού, που άφησε παγωμένο τον συμπατριώτη του, Σέζνι της Γιούβε. Την πιο σημαντική φάση του 2ου ημιχρόνου την έκανε ο Ρονάλντο πιάνοντας ένα μονοκόμματο σουτ με την μπάλα να φτάνει στα χέρια του πρώην πορτιέρο της Ένωσης.
Στο 56' ο Τζιακερίνι κερδίζει πέναλτι για την Βερόνα, ύστερα από τάκλιν του Ζοάο Κανσέλο, ευστοχώντας το γράφοντας έτσι το 2-1 για την ομάδα του. Στο 75' μετά από κόρνερ των Μπιανκονέρι, που πολύ σωστά καταλογίζεται ως αυτογκόλ, πιάνει πρώτος την κεφαλιά ο Μπονούτσι, με τον Μπάντι της Βερόνα να στέλνει την μπάλα κατευθείαν στα δίχτυα της δικής του ομάδας, σημειώνοντας έτσι το 2-2 για τους Μπιανκονέρι και στο τέλος του αγώνα και συγκεκριμένα στο 93', ο Μπερναντέσκι να κλείνει τον επίλογο και την πρώτη νίκη της Γιουβέντους στο πρωτάθλημα.
Στην Ρώμη, ο παρολίγον πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Τσίρο Ιμόμπιλε στο 25' νίκησε 3 αμυντικούς της Νάπολι και τον Τερματοφύλακα της σε μια φανταστική ατομική προσπάθεια για το 1-0 των Λατσιάλι, βάζοντας ίσως και το γκολ της αγωνιστικής. Η Νάπολι του Κάρλο Αντσελότι δεν άργησε να δώσει την απάντηση της, καθώς στο 45'+3' ο Αρκάντιους Μίλικ έδωσε την λύση, βάζοντας γκολ ύστερα από συνεργασία του με τον Καγιεχόν βγάζοντας τον τελευταίο σε τετ-α-τετ με τον Στρακόσα. Στο 59' ο Ινσίνιε έλυσε τα χέρια του Αντσελότι και των υπόλοιπων συμπαιχτών του σκοράροντας το πιο όμορφο γκολ, ερχόμενος από κόντρες των αμυντικών της Λάτσιο και επιθετικών της Νάπολι, πιάνοντας την μπάλα με το δεξί και κατευθύνοντας της στην δεξιά γωνία του τέρματος του Στρακόσα για το 1-2.

ΔΕΊΤΕ ΕΔΏ ΌΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΑ 2 ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code