ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Pre Game: Βασιλεία-ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται σήμερα στις 21.00 σε ένα παιχνίδι με πολύ λεπτές ισορροπίες, και στο οποίο η πρόκριση μπορεί να πάει και στις δύο πλευρές οποιαδήποτε στιγμή.


Από πλευράς Βασιλείας λοιπόν έχουμε την πλήρη επιστροφή του Καλουλού. Ένας παίχτης που προβλημάτισε ιδιαίτερα τον ΠΑΟΚ στα 25 λεπτά που έπαιξε στην Τούμπα.Τώρα θα αγωνιστεί κατά ολόκληρο το 90λεπτο. Είναι ιδιαίτερα γρήγορος και στο προηγούμενο παιχνίδι δεν περιορίστηκε μόνο στις κινήσεις στην πτέρυγα του Μάτος, αλλά ανέλαβε έναν σχετικά πιο ελύθερο ρόλο όπου πήρε πάσες και χώρους και στον άξονα.

Το μεγάλο αντίμετρο για την Ελβετική ομάδα είναι η αποχώρηση του Βίκι από την τεχνική ηγεσία της ομάδος. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ρωτήθηκε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου για αυτό και το θεώρησε ιδιαίτερα θετικό. Και πως να μην είναι όταν ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ είχε μόνο μια εβδομάδα με άλλον προπονητή για να ετοιμαστεί τακτικά. Ο κάθε φίλος του ΠΑΟΚ που βλέπει αυτές τις εξελίξεις θα θυμάται κάτι αντίστοιχο με την περίπτωση του Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς.

Ο ΠΑΟΚ πάντως δεν πρέπει να μπεί στο παιχνίδι με πλήρως ανασταλτική λειτουργία γιατί το σκορ είναι πολύ ευάλωτο.Θα πρέπει να είναι υπομονετικός και να καταφέρει να παγώσει τον ρυθμό των Ελβετών και ειδικά τον Σούτσι και Τζούφι, βασικών οργανωτών της Βασιλείας, για να καταφέρει να επιβάλει τον ρυθμό του και μετά να πάρει και το εκτός έδρας γκολ που θα του διασφαλίσει την πρόκριση ,

Στην σύνθεση του ΠΑΟΚ δεν αναμένεται κάποια εγάλη αλλαγή. Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Βαρέλα και Κρέσπο να βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας και στα πλάγια τους Μάτος δεξιά και Βιεϊρίνια στα αριστερά. Στον άξονα θα βρίσκονται οι Μαουρίσιο και Κάνιας και στα πλάγια θα Βρίσκοται ο Λέο Ζαμπά στα αριστερά και ο Λημνιός στα δεξιά με τον Πέλκα να παίζει πίσω από τον Πρίγιοβιτς.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 21.00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί από τον Epsilon TV.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code