ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λάζαρος ξανά,και τώρα..playoffs

Άνετα ο Θρύλος στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, καθώς κέρδισε με 1-3 την Λουκέρνη και σε συνδυασμό με το 4-0 του πρώτου αγώνα ο Ολυμπιακός περνάει πανηγυρικά στην επόμενη φάση.

Α ΗΜΊΧΡΟΝΟ 

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυναμικά με 2 καλά σουτ,ένα του Καμαρά και ένα του Κώστα Φορτούνη (7') το οποίο κατέληξε στο δοκάρι. Ο Ολυμπιακός με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στο 23' άνοιξε το σκορ κάνοντας ακόμη πιο εύκολο το έργο του . Η Λουκέρνη πραγματοποιήσε κάποια σουτ τα οποία δεν βρήκαν στόχο. Στο 27' ο Γκερέρο έχασε την ευκαιρία να κάνει το 0-2 αλλά αστόχησε σε τετ α τετ. Ευκαιρία του Ποντένσε στο 29' αλλά ο τερματοφύλακας της Λουκέρνης απέκρουσε δύσκολα . Στο 34' ο Γκβίλια εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά απέκρουσε εύκολα ο Γιαννιώτης.

Β ΗΜΊΧΡΟΝΟ 

Τα πρώτα 14' πέρασαν χωρίς κάποια αξιόλογη φάση . Στο 59' και πάλι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε και πάλι κάνοντας το 0-2. Στο 61' σέντρα από τα δεξιά ανησύχησε την άμυνα του Ολυμπιακού όμως ο Γιαννιώτης απομάκρυνε. Στο 62' πέρασε στη θέση του Φορτούνη ο Φετφατζίδης. Με το καλησπέρα ο Φετφατζίδης  έκανε αισθητή την παρουσία του κάνοντας δυνατό σουτ,και στην επαναφορά ο Γκερέρο έκανε το 0-3. Στο 70' ο Ανσαριφάρντ πέρασε στην θέση του Γκερέρο,και ο Βασίλης Τοροσίδης στην θέση του Καμαρά. Μεγάλη στιγμή στο 80' αλλά ο Φετφατζίδης αστόχησε από κοντά. Ο Ντεμασαι μπήκε αλλαγή και στην πρώτη επαφή σκόραρε κάνοντας το 1-3 (82'). Ενα σουτ από τον Ελέκε στο 90' ψηλά άουτ.


Λουκέρνη:  Σάλβι,Αλβες,Ελέκε,Οσούρπφ,Σούλτζ,Γκρέθερ,Σνέουλι,Σίντλερ,Ογκρινιτς,Βόκα,Γκβίλια.

Ολυμπιακός: 
Γιαννιώτης,Μιράντα,Βούκοβιτς,Ομαρ,Τσιμίκας,Καμαρά,Μπουχαλάκης,Λάζαρος,Ποντένσε, Φορτούνης,Γκερέρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code