ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αγγέλου ο Άρης, Moreira ο ΠΑΟΚ, Aska ο Κολοσσός


Μεταγραφικές εξελίξεις για τους μεγάλους της Θεσσαλονίκης και την ομάδα της Ρόδου.



Στον Άρη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Αγγέλου όπως ανακοινώσε η ΚΑΕ. Ο γιος του προπονητή του Άρη, Βαγγέλη Αγγέλου, γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1994 στην Αθήνα κι έχει ύψος 1,85 μ. και παίζει στα γκαρντ. Έχει περάσει από την Α.Γ.Ε.Χ., τον Πανιώνιο Λέρου, τον Γ.Σ. Χαλκίδας, τον Φιλαθλητικό, το κολέγιο St. Francis και το Περιστέρι, με την φανέλα του οποίου είχε 4,5 πόντους σε 9,5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, παίζοντας σε 24 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Α2.




Τον διεθνή Αγκολέζο σέντερ Yanick Pires Moreira ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Moreira γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου 1991 στην Λουάντα της Αγκόλας και έχει ύψος 2,11 μ.. Έχει αγωνιστεί στην γαλλική Rouen Metropole Basket, στην ισπανική Murcia, στη G-League του ΝΒΑ και τους Raptors 905 και στη ρώσικη Parma. Τη σεζόν 2017-18 με την Parma, σε 22 αγώνες είχε 9 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ.




H  ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ivan Aska. Ο Aska είναι γεννημένος στις 26 Ιουνίου του 1990, έχει ύψος 2,03 μ. και αγωνίζεται σαν φόργουορντ και σαν σέντερ. Ο Aska έχει περάσει απο Βέλγιο, Ελλάδα (Ίκαρο Χαλκίδας και ΠΑΟΚ), Πουέρτο Ρίκο, Ισραήλ, Νότια Κορέα και Γαλλία. Την περασμένη σεζόν με τη γαλλική Nancy είχε μέσο όρο 10,8 πόντους, 5,6 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code