ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πάει να γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ!

Παραμονές του αγώνα με την Σπαρτάκ στην Μόσχα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει στην διάθεση του όλα του τα ''όπλα'', με μοναδική αμφιβολία αυτή του Μαουρίτσιο η κατάσταση του οποίου όμως δεν εμπνέει ανησυχία.
Ο ΠΑΟΚ καλείται να διατηρήσει το πλεονέκτημα που αποκόμισε μετά την τεράστια νίκη - ανατροπή με 3-2 στην Τούμπα. Μεγάλη ανάσα για τον Λουτσέσκου η επιστροφή του Αντελίνιο Βιερίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας, πράγμα που συνεπάγεται καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και άλλη μια εστία κινδύνου για τα αντίπαλα καρέ.

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Βιερίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Μάτος στο δεξί, ο Βαρέλα με τον Κρέσπο θα είναι τα δύο σέντερ μπακ.
Μαουρίτσιο και Κάνιας θα είναι τα δύο χαφ στον άξονα,με τον Πέλκα να βρίσκεται στο ''10'' τον Λημνιό δεξιά και τον Πρίγιοβιτς στην αιχμή του δόρατος. Μοναδικό ερωτηματικό παραμένει η θέση στα αριστερά με τον Μπίσεσβαρ να επιστρέφει αλλά και τον Ελ Καντουρί να έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις το προηγούμενο διάστημα. Άλλη μια λύση αποτελεί και ο Ουάρντα, χωρίς να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει πως έχει χαραχτήρα σαν ομάδα και είναι φτιαγμένος από μέταλλο. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη τύπου της Δευτέρας δήλωσε πως ''Έχουμε έρθει εδώ για να κερδίσουμε'',  πράγμα που αποδεικνύει την νοοτροπία με την οποία  θα μπει η ομάδα στο γήπεδο.
Η προσωπική μου εκτίμηση είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν θα δυσκολευτεί απέναντι στην Σπαρτάκ και θα πάρει την πρόκριση με νίκη μέσα στην Μόσχα με σχετική άνεση.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code