ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με σκοπό να ταράξει τις ισορροπίες

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 20.00 την Σπαρτάκ Μόσχας στο Γήπεδο της Τούμπας για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.


Με την πρόσφατη προϊστορία με ρωσικές ομάδες να είναι κατά του (αποκλεισμός από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στους 32 του Europa League) αλλά με την μεγάλη πρόκριση επί της Βασιλείας να του προσδίδει άλλη δυναμική, ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίζει την ρωσική ομάδα σε ένα παιχνίδι που όλοι πρέπει να το αναμένουν πολύ διαφορετικό από εκείνο στην Τούμπα με τους Ελβετούς.

Για αρχή η Σπαρτάκ είναι μία ομάδα πολύ καλή στις στημένες φάσεις και στον τομέα της δημιουργικότητας και παρ'ότι δεν κατάφερε να επικρατήσει στο ντέρμπι με την Λοκομοτίφ, {το σκορ έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα} έχει δείξει μόλις από τον δεύτερο αγώνα του ρωσικού πρωταθλήματος ότι είναι δικαιολογημένα η 3η ομάδα της Ρωσικής Λίγκας και σοβαρή υποψήφια και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη δουλεύει συστηματικά και πειθαρχημένα μεν, αλλά ταλανίζεται από τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια και από το θρίλερ Βέρνμπλουμ που έχει ταλαιπωρήσει σύλλογο, ιθύνοντες αλλά και φιλάθλους. Το  αν θα μπορέσει με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα να ταράξει τις ισορροπίες και τα μέχρι στιγμής κακώς κείμενα είναι ξεκάθαρα στο χέρι του από εδώ και πέρα.

Σταθερή φαίνεται η ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Ρασβάν Λουτσέσκου για τον αγώνα με τον Πασχαλάκη να υπερασπίζεται τα δοκάρια με τον Βαρέλα  και Χατσερίντι να είναι στο κέντρο της άμυνας, ενώ στα δεξία θα είναι ο Μάτος με τον Κρέσπο στα αριστερά. Στον άξονα θα βρίσκονται ο Μαουρίσιο με τον Κάνιας με τον Λημνιό στα δεξία και τον Ελ Καντουρί στα αριστερά ενώ ο Πέλκας θα παίξει λίγο πιο πίσω από τον Πρίγιοβιτς.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 20.00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί από το Novasports 2.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code