ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΜΙΛΑΝ:Φουριόζα για Μιλίνκοβιτς Σάβιτς-Ραμπιό


Έπειτα απ'την ολοκλήρωση της μετακίνησης Ιγκουαίν-Καλντάρα στο Μιλάνο και του Μπονούτσι στο Τορίνο, η Μίλαν φέρεται να προσπαθήσει να κάνει δύο ακόμα ηχηρές μεταγραφές, αυτήν την φορά στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Η "Corriere Dello Sport" σε δημοσίευμα της δίνει αναφορά στον αθλητικό διευθυντή της Μίλαν και την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την μητέρα του Ραμπιό, κουβαλώντας την ιδιότητα του μάνατζερ στους ώμους της, σε ένα ανοιχτό ενδεχόμενο συνεργασίας. Πάντοτε με βάση το δημοσίευμα, ο Γάλλος φέρεται να τον ενδιαφέρει το νέο πρότζεκτ που ετοιμάζουν οι Ροσονέρι την νέα αγωνιστική σεζόν, αποδεικνύοντας έτοιμος να γίνει μέρος της, ωστόσο ο ίδιος ποδοσφαιριστής επιθυμεί πρώτα να ακούσει μια νέα πρόταση συμβολαίου που θα έχουν για αυτόν στο Παρίσι. Η υπόθεση τείνει αρκετά περίπλοκη και δύσκολη για τους Ιταλούς, τονίζοντας τα ξένα ΜΜΕ πως αν σε περίπτωση ο Λεονάρντο ντύσει τον Ραμπιό στα χρώματα της ομαδας του, θα θεωρηθεί τεράστια επιτυχία, αφού θα έχει κερδίσει Παρί και Μπαρτσελόνα στο κυνήγι της απόκτησης του.

Για τον Σέρβο μέσο της Λάτσιο, η "SportsMediaSet" ανέφερε σήμερα πως η Μίλαν βάλθηκε να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, βάζοντας στο μάτι τον προαναφερθέντα ποδοσφαιριστή.  Χθές ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Πάβελ Νέντβεντ , δήλωσε από τις ΗΠΑ, στην οποία βρίσκεται, ότι δεν ολοκληρώθηκαν τα "ψώνια" μας, αφήνοντας υπονοούμενο για τον Σέρβο διεθνή, με τον τελευταίο να δηλώνει πως δεν αποχωρεί από την Ρώμη, ούτε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ούτε για την Ρεάλ Μαδρίτης, ομάδες που εκδήλωσαν ενενδιαφέρον, με τους Ρωμαίους να ενημερώνει τους ενδιαφερομένους, εκκίνηση τιμής πώλησης στα 120.000.000 (τιμή την οποία καλύπτουν οι Μιλανέζοι).

Δημοφιλής ιταλική ιστοσελίδα εξήγησε πως για να αποκτηθεί ο παίκτης απ'την Γιουβέντους, φτάνοντας σε τόσο ψηλή -με δεδομένη και την μεταγραφή του Κριστιάνο αντί 105.000.000€- τιμή, βάζει ως όρο την παραχώρηση του Μίραλεμ Πιάνιτς. Η τύχη δεν τους χαμογέλασε, με τους Μπιανκονέρι να προσφέρουν στον Βόσνιο συμβόλαιο με έξτρα απολαβές 2.000.000€ και νέο έξτρα ετήσιο συμβόλαιο 7.000.000€

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code