ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πολλά τα κουκιά στα χαφ,λίγες οι θέσεις

Η έλευση του Πόντους Βέρνμπλουμ ανεβάζει τον αριθμό των παικτών στο ρόστερ του ΠΑΟΚ στους 30 και συγκεκριμένα αυτών που παίζουν στην θέση του αμυντικού μέσου και κεντρικού χαφ στους 6.
Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Στα αμυντικά χαφ υπάρχουν οι Χαρίσης, Κάνιας, Μουλέν και στα κεντρικά χαφ οι Βέρνμπλουμ, Σάχοφ και Μαουρίτσιο. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, δεν υπάρχει χώρος για όλους στη 18αδα πόσο μάλλον στην 11αδα. Είναι πολύ φυσιολογικό λοιπόν, κάποιοι να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα είτε ως ελέυθεροι, είτε με δανεισμό και γιατί όχι και με πώληση.

Επειδή στο sportsnewsgreece μιλάμε πάντα με ονόματα και γράφουμε πάντα επώνυμα, η δικιά μου πρόβλεψη είναι η εξής: Ο Μουλέν θα πρέπει να θεωρείται ήδη παρελθόν από την ομάδα. Ο δεύτερος που θα τον ακολουθήσει στην πόρτα της εξόδου θα είναι ο Σάχοφ δια της εις άτοπον απαγωγής. Εξηγώ. Είναι απίθανο, σύμφωνα με εμένα πάντα και την δική μου αντίληψη, να μην υπάρχει στο ρόστερ από 1η Σεπτεμβρίου ο Κάνιας ο οποίος έχει κάνει εξαιρετικό β' γύρο πρωταθλήματος με αποκορύφωμα την εμφάνιση που είχε στον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ναι μεν είναι παίχτης ψυχολογίας με αποτέλεσμα να μην έχει σταθερές εμφανίσεις, αλλά ο Λουτσέσκου δε του εμφύσησε τα στοιχεία που θέλει από τα χαφ του και τον μετέτρεψε σε 8αρι. Άρα δύσκολα να αφήσει τον Κάνιας να φύγει ο Ραζβάν. Ο Χάρης ο Χαρίσης είναι ένα παιδί με εξαιρετικά στοιχεία που με την κατάλληλη δουλειά από τον ίδιο και το προπονητικό τιμ, έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε ένα μεγάλου κλάσης box-to-box μέσο, και δείχνει να τον πιστεύει ο προπονητής. Οι Μαουρίτσιο και Βέρνμπλουμ είναι οι πυλώνες που θα στηρίξουν το κέντρο του ΠΑΟΚ, άρα αυτός που μένει χωρίς θέση είναι ο Έβγεν Σάχοφ. Η αποχώρηση του έχω την πεποίθησηότι θα φέρει και χρήματα στα ταμεία του ΠΑΟΚ, μένει όμως να αποδειχθεί κάτι τέτοιο.

ΥΓ. Το μόνο που μένει για να γράψει την δικιά του ιστορία ο ΠΑΟΚ, είναι τα δύο 90λεπτα με την Μπενφίκα. Η παράδοση δεν είναι με το μέρος του ΠΑΟΚ, αυτό είναι γεγονός. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου όμως, έχει αποδείξει πως έχει ''μπάλες''. Και μάλιστα, τις μεγαλύτερες.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code