ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Καλό το ξεκίνημα για την ΑΕΚ

Ο δρόμος προς τους ομίλους του Champions League περνάει από την Σκωτία για την ΑΕΚ όπου και αντιμετωπίζει την Σέλτικ.
Οι κιτρινόμαυροι ψάχνουν ένα καλό αποτέλεσμα έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχούν στην Αθήνα. Από την άλλη, οι Σκωτσέζοι κυνηγούν μια ευρεία νίκη η οποία θα τους εξασφαλίσει την μισή πρόκριση.

1ο ημίχρονο: Με το ξεκίνημα του αγώνα και οι 2 ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 3 η ΑΕΚ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την πασά του Κλωναρίδη προς την μεγάλη περιοχή ενώ στο 6 ο Edouard βρέθηκε σε θέση off side και έτσι δεν καρποφόρησε η πρώτη επίθεση της Σέλτικ. Στο 10 και πάλι η Σέλτικ με τον McGregor απείλησε όμως ο Μπάρκας ήταν εκεί για διώξει την μπάλα σε κόρνερ. Η Σέλτικ συνέχισε την πίεση και στο 17, πάλι ο McGregor, με ένα όμορφο σουτ στην δεξιά γωνία της εστίας έγραψε το 1-0. Στο 21 η ΑΕΚ έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Κλωναρίδης ζήτησε ιατρική φροντίδα και επέστρεψε στο 23 κανονικά. Οι Σκωτσέζοι σταμάτησαν την πίεση ψηλά και αυτό έδωσε τα περιθώρια στην ΑΕΚ να ανασυγκροτηθεί και να απειλήσει στο 41 με σουτ-βολίδα του Lopes και 3 λεπτά αργότερα να καταφέρει να σκοράρει με τον Κλωναρίδη. Έτσι οι 2 ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

2ο ημίχρονο: Αποφασισμένοι φάνηκαν οι κιτρινόμαυροι στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και στο 48 το δυνατό σουτ του Μπακασέτα πέρασε μερικά μέτρα από το οριζόντιο δοκάρι. Η Σέλτικ αρχίζει πάλι το υψηλό pressing με αποτέλεσμα ο Γαλανόπουλος να δει την πρώτη του κίτρινη κάρτα στο 50, την δεύτερη στο 57 και έτσι η ΑΕΚ έμεινε με 10. Οι Σκωτσέζοι συνεχίζουν την πίεση και βρίσκουν περισσότερα κενά. Στο 60 ο Rogic θα κάνει ένα σπρίντ μέσα στην περιοχή όμως η άμυνα της ΑΕΚ λειτουργεί αποτελεσματικά. Ασφυκτική είναι η πίεση που ασκεί η Σέλτικ και στο 72 ο Griffiths χάνει ασύλληπτη ευκαιρία με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι. Πολλά κόρνερ για την Σέλτικ όμως ο Μπάρκας είναι εκεί και δεν αφήνει τιποτά να περάσει. Ο διαιτητής έδωσε 5 λεπτά καθυστερήσεις και το μόνο που κατάφερε η Σέλτικ ήταν να απειλήσει με ένα φοβερό σουτ του Ntcham που πέρασε μερικά εκατοστά εκτός εστίας. Η ΑΕΚ αμύνθηκε σωστά σε όλη την διάρκεια και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία.


Σέλτικ (Rodgers) : Ajer, Brown, Edouard, Forrest, Gordon, Hendry, Lustig(77' Sinclair), McGregor, Ntcham, Rogic(64' Griffiths), Tierney

ΑΕΚ (Ουζουνίδης) : Μπακάκης, Μπάρκας, Μπακασέτας(66' Alef), Γαλανόπουλος, Hult, Κλωναρίδης(81' Galo), Λαμπρόπουλος,Livaja(77' Ponche), Lopes, Οικονόμου, Simoes

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code