ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Καλή εμφάνιση άπο Φιορεντίνα, φιλική νίκη της Έμπολι στην Λισαβόνα


Σε φιλικό κύπελλο που διεξήχθη στο Μάιντζ της Γερμανίας, το Opel Cup της ομώνυμης ομάδας, κύπελλο το οποίο αγωνίζονται μόνο επί 45 λεπτά και διοργανώνεται στην τιμή του παλιού προπονητή τους, Γιούργκεν Κλόπ, στο οποίο συμμετείχαν αρκετά μεγάλα κλάμπ (ένα από Ισπανία, ένα από Ιτάλια), η Φιορεντίνα παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο και στα 2 φιλικά ματς που παρέδωσε επί γερμανικού εδάφους.

Συγκεκριμένα, τα δύο ματς με την Μπιλμπάο και την Μάιντζ, έπειτα από 45 λεπτά παιχνιδιού, κατέληξαν στην διαδικασία των πέναλτι.

Με την Μπιλμπάο, τα πέναλτι εκτελέστηκαν και ευστόχησαν ο Eysseric, ο Gerson και ο Ricardo Sottil, με τον Martin Graiciar να αστοχεί το τελευταίο, ενώ για την ισπανική ομάδα εκτέλεσαν τα νικητήρια πέναλτι ο Benat, o Balenziaga, ο Iturraspe, o San Jose και ο Sabin. Συνολικό σκορ 4-5.

Φιορεντίνα: Dragowski, Diks, Milenkovic, Hugo, Hancko, Benassi, Norgaard, Gerson, Graiciar, Sottil, Eysseric
Μπιλμπάο: Iago Herrerín, Yeray, San José, Beñat, Iturraspe, Córdoba, Mikel Rico, Sabin Merino Balenziaga, Capa, Guruzeta

Με την Μάιντζ, τα πέναλτι που έκριναν την έκβαση του αγώνα και την νίκη των βιόλα εκτέλεσαν ο Veretout, ο Eysseric, ο Diks, ο Vlahovic και ο Benassi, ενώ για τους Γερμανούς εκτέλεσαν οι De Blasis-Maxim-Kunde Malong-Brozinski με αυτή την σειρά. Συνολικό σκορ 5-4.

Φιορεντίνα: Lafont; Diks, Milenkovic, Hugo, Hancko; Benassi, Norgaard, Gerson; Sottil, Vlahovic, Eysseric.

Η Έμπολι, στο Χοσέ Αλβαδάδε, έδειξε την μεγαλύτερη υπεροχή απέναντι στην σπόρτινγκ σε όλο το 90λεπτο, παίζοντας καλή άμυνα και ακόμα πιο καλή επίθεση. Οι Πορτογάλοι άνοιξαν το σκορ με σουτ κεραυνό έξω από την περιοχή, του Misic, στέλνοντας την μπάλα ακρίβως στην γωνία του Ιταλού Terracciano στο 51' και 17 λεπτά αργότερα, ισοφάρισαν με πιο ομορφότερο γκολ, αυτό του La Gumina, με σουτ πάνω στην κίνηση μετά από σέντρα του Traore στο 68'.

Ύστερα από 120 λεπτά αγώνα, το ματς έφτασε στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, με το συνολικό σκορ να λήγει 5-4 υπέρ των Ιταλών.

Σπόρτινγκ: Acuna, Battaglia, Coates, Dost, Fernandes, Jefferson, Mathieu, Misic, Nani, Ristovski, Viviano

Έμπολι: Bennacer, Caputo, Di Lorenzo, La Gumina, Maieta, Pasqual, Rasmussen, Terracciano, Traore, Veselj, Zajc













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code