ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ρόντζερς:Προπονητής ιδανικός για ΑΕΚ, απόψε αντίπαλος της

Δεν θυμάμαι να έχω εκφράσει ποτέ τις σκέψεις μου δημόσια για τον Μπρένταν Ρόντζερς αλλά ναι...πιστεύω πως είναι ιδανικός τόσο για την ΑΕΚ όσο και για το ελληνικό πρωτάθλημα.
Μιλώντας πάντα για ομάδες τύπου Ένωσης, που να έχουν ένα ισχυρό brand name και να βρίσκονται κάθε χρόνο Ευρώπη και όχι για ομάδες σαν τον Παναιτωλικό,χωρίς να θέλω να κακολογήσω εννοείται την συγκεκριμένη ομάδα, αλλά με «πιάνετε» πιστεύω.

Μπρένταν Ρόντζερς λοιπόν! 45 μόλις χρόνων, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την νεαρή ομάδα της Τσέλσι, εν συνεχεία πήγε στις πρώτες των Γουότφορντ,Ρέντινγκ,Σουόνσι,Λίβερπουλ και πλέον Σέλτικ. Είναι ένας προπονητής που ακόμα «χτίζεται», το ξέρει και ο ίδιος άλλωστε.Δεν θα το κρύψω, άρχισα να παρακολουθώ την πορεία του και τον τρόπο παιχνιδιού του από την στιγμή που ανέλαβε την Λίβερπουλ, έναν τρόπο που δεν έχει αλλάξει ακόμα μέχρι και σήμερα απλά έχει μάθει να μην παίρνει τόσο συχνά ρίσκα με τις επιλογές ορισμένων παικτών.

Άμεσο, γρήγορο και επιθετικό παιχνίδι, αυτό τον χαρακτηρίζει και φυσικά ταιριάζει γάντι στην ΑΕΚ με τους παίκτες που διαθέτει τα τελευταία χρόνια από την επιστροφή της στην Superleague.Σίγουρα έχω μιλήσει στις παρέες μου και συναδέλφους μου για το πόσο πολύ πίστευα και πιστεύω ακόμα πως ταιριάζει ο ίδιος στους κιτρινόμαυρους, όμως βλέπετε τον κέρδισε η Σκωτία, όπου με 71.20% ποσοστό νικών ο Μπρένταν έχει εξελιχθεί σε προπονητή φόβητρο για τους αντιπάλους, είτε ανήκουν στο Νησί είτε όχι. Στόχος του ίδου πάντως είναι ξεκάθαρα να γυρίσει στην Αγγλία , ο χρόνος όμως αλλά και οι προτάσεις θα δείξουν εάν κάτι τέτοιο συμβεί στο άμεσο μέλλον ή στο έμμεσο .

Προς το παρών ο αγαπητός Ιρλανδός είναι στην ιστορική Σέλτικ και απόψε θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ελληνική ΑΕΚ, έχοντας ένα αρκετά δύσκολο έργο όπως και ο ίδιος τόνισε ουκ ολίγες φορές σε συνεντεύξεις του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code