ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ-ΙΝΤΕΡ:Μπεράρντι σαν από μηχανής θεός


Στο ματς που έκλεινε το πρόγραμμα της Κυριακής στην Serie A, στο στάδιο Μαπέι της Σασσουόλο, η ομώνυμη ομάδα πήρε μια υπέρτατη νίκη και έκανε την έκπληξη απέναντι στους Νερατζούρι του Λουτσιάνο Σπαλέτι με σκορ 1-0 χάρη σε τέρμα του Ντομένικο Μπεράρντι στο μισάωρο του 1ο ημιχρόνου, που σαφώς φαινόταν πιο διαβασμένη σε σχέση με την Ίντερ.


Την πρώτη φάση την δημιούργησαν οι παίκτες του Ντε Ζέρμπι, με τον Μπουράμπια στο 2' να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το γκολ, φέρνοντας την μπάλα με το δεξί και τελικώς καταλήγοντας την στην αγκαλιά του Χαντάνοβιτς και στο 1ο κόρνερ του αγώνα υπέρ τους. Στο 13' ο Ικάρντι σούταρε έξω απ'την περιοχή της Σασσουόλο που δεν ανησύχησε τον Ιταλό τερματοφύλακα Κονσίνλι.
Η Ίντερ κυριαρχούσε σε μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού και στο μισό γήπεδο ώσπου φτάνοντας στην εσχάτη των ποινών και στο 27' με τον Μιράντα να κάνει τάκλιν στον Ντι Φραντσέσκο μέσα στην μεγάλη περιοχή κερδίζοντας πέναλτι για τους γηπεδούχους, με τον Μπεράρντι να είναι αυτούς που να το εκτελεί και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, αν και εξαρχής το σουτ του απέκρουσε την μια φορά ο Σλοβένος γκολκίπερ της Ίντερ.
Οι Νερατζούρι δεν άργησαν να δώσουν την απάντηση τους στο 30' και το 46' με τον Ικάρντι και τον Πέρισιτς αντίστοιχα ύστερα από δικές τους ατομικές προσπάθειες, αποδεδειγμένα μάταιες, μη καταφέρνοντας να βρουν δίχτυα να φέρουν το ματς στα ίσια. Στο 62' ο Ντούνκαν, ο Λιρόλα και ο Μπεράρντι συνεργάστηκαν ιδανικά φτιάχνοντας το διάσημο τικι-τακα μπροστά στην περιοχή των Νερατζούρι, χωρίς όμως αποτέλεσμα και 1 λεπτό μετά ξανά ο Λιρόλα έβγαλε την σέντρα απ'την δεξιά πλευρά, βρίσκοντας τον Μποατενγκ και τον τελευταίο να χάνει ωραία ευκαιρία για τους μελανοπράσινους.

ΔΕΊΤΕ ΕΔΏ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΦΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΈΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΜΠΕΡΑΡΝΤΙ:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code