ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρεσε ξανά ο Άρης!

Το τρίτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους έδωσε ο Άρης ο οποίος κέρδισε με σκορ 2-0 την Ντε Χααγκ με τον Ντιγκινί και τον Διαμαντόπουλο να σκοράρουν.



Πολύ όμορφο παιχνίδι στο Α μέρος, με τις δύο ομάδες να απειλούν εκατέρωθεν αλλά να επισκιάζεται από την ένταση που υπήρξε στο 40' εξαιτίας ενός σκληρού μαρκαρίσματος του Ίνερς στον Βαλεριάνο.
Μονόλογος του Άρη στο Β μέρος, με πολλές φάσεις και δύο γκόλ.





Α ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Η Ντε Χάαγκ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε την πρώτη μεγάλη φάση στο 18' με τον Ελ Καγιατί. Ο Άρης απάντησε στο 25' με μεγάλη χαμένη ευκαιρία μετά από εκτέλεση φάουλ. Στο 28' ο Κάνον πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Ένα λεπτό μετά, στο 29' ο Ναζλίδης έκανε το πλασέ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι. Μεγάλη ευκαιρία για την Ντε Χάαγκ στο 35' με τον Κουέστα να διώχνει εντυπωσιακά. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Ματίγια σημάδεψε το δοκάρι, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Β ΗΜΊΧΡΟΝΟ 

Πρώτη καλή φάση στο Β μέρος με τον Ναζλίδη να απειλεί στο 46'. Άμεση απάντηση από τους γηπεδούχους που απειλούν με ένα σουτ. Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη στο 50' με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να λέει 'όχι' στο Γκαρσία σε τετ-α-τετ. Γκολ για τον Αρη στο 57' με πανέμορφο γκολ από τον Ντιγκινί. Καλή στιγμή για τον Άρη στο 67' με τον Κολάσο να εκτελεί απευθείας και τον τερματοφύλακα να διώχνει. Δεύτερο γκολ για τον Άρη με τον Διαμαντόπουλο να χρίζεται σκόρερ μετά από ασίστ του Γκαρσία στο 70'. Καλό σούτ από τον Παυλίδη στο 81' με τον πορτέρε της Ντε Χάαγκ να διώχνει δύσκολα.











Άρης: (Πάκο Ερέρα): Κουέστα(46' Αναγνωστόπουλος), Τζανακάκης( 68' Κωνσταντινίδης), Βαλεριάνος(59' Μενέντεζ), Δεληζήσης, Βέλεθ(59' Σόουζα), Ματίγια(55' Ιντζόγλου) , Μπάσα(65' Παυλίδης) , Γκαρσία, Ντιγκινί(65' Μιλούνοβιτς) , Κολάσο, Ναζλίδης

Nτε Χάαγκ:  (Α. Γκροενεντάικ): Γκρούθτουιζεν, Μπούγκελσντάιγκ, Κανόν, Μπέικερ, Μάιγερς, Ίμερς, Μπέκερ, Ελ Καγιατί, Πόλεϊ, Φάλκενμπουργκ, Λορέντζεν

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code