ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μαχητική Τσέλσι-Απογοητευτική Γιουνάιτεντ!


Ανασκόπηση και βαθμολογικός πίνακας μετά και την διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής.


Chelsea
και Arsenal προσέφεραν στους φιλάθλους ένα πραγματικό λονδρέζικο ντέρμπι που στην αρχή έμοιαζε με έναν απλό περίπατο για τους μπλε όμως τα "κανόνια" βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν.Τελικά ο Marcus Alonso μαζί με τον Eden Hazard έκαναν την διαφορά και χάρισαν τους 3 βαθμούς στην ομάδα τους.

Ήττα σοκ για την Manchester United με 3-2 απο την Brighton.Η μουρμούρα γύρω απο τον τρόπο παιχνιδιού του Mourinho που φαινόταν να μην εχει πλάνο και φαντασία συνεχίζεται.Σκόρερς του ματς Murray Duffy Groβ για την Brighton ενω για την United Lukaku και Pogba(P).

Νίκη για την Tottenham Hotspur απέναντι στην Fulham με τον συνήθη ύποπτο Kane και τους Trippier,Moura να διαμορφώνουν το 3-1.Σκόρερ για την Fulham ο Mitrovic.

Με τον δικό της τρόπο και με μόνο 2 σουτ εντός εστίας η Leicester νίκησε με 2-0 την Wolves και πήρε την πρώτη της νίκη.Κόκκινη κάρτα για τον Vardy που θα του κοστίσει λογικά 3 αγωνιστικές!

Richarlison και Walcott σκόραραν και έδωσαν την νίκη στην Everton απέναντι στην Southampton που μείωσε στο 2-1 με τον Ings το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συμαντική νίκη εκτός έδρας για την Bournemouth με ανατροπή απέναντι στην West Ham η οποία δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα.1-2 το τελικό αποτέλεσμα με σκορερς τους Cook και Wilson για τους φιλοξενούμενους και Arnaoutovic για τους γηπεδούχους με πέναλτι!

Εύκολο απόγευμα φάνηκε πως είχε η Manchester City αφού συνέτριψε την Huddersfield με 6-1.Σκόρερς οι Aguero με χατ τρικ D.Silva, Jesus και  Kongolo(OG) ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Stankovic.

Μια ακόμη νίκη και 2/2 για την Watford που επικράτησε με 1-3 απέναντι στην Burnley με σκόρερς τους  Hughes,Deeney και Gray ενω οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Tarkowski αλλά δεν ήταν αρκετό.

Ισόπαλες έμειναν Cardiff και Newcastle χωρίς επίτευξη κάποιου τέρματος.

Δείτε την βαθμολογία μετά την 2η αγωνιστική.
(Liverpool και Crystal Palace έχουν ματς λιγότερο καθώς αγωνίζονται αύριο)

Standings provided by Sofascore LiveScore

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code