ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεσποτική κρουαζιέρα στο Ρίνο

Ο ΠΑΟΚ μπήκε άτσαλα στην αρχή του αγώνα και με την απώλεια του Αντελίνο Βιεϊρίνια, αλλά κατάφερε να πάρει μια μεγαλειώδη νίκη και την πρόκριση.

Η απώλεια του αρχηγού και φυσικού ηγέτη της ομάδας έσπευσε στο να βάλει τον ΠΑΟΚ με χαμηλό ηθικό στο παιχνίδι αν και κατάφερε να προηγηθεί στο 7' με γκολ του Φερνάντο Βαρέλα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Δημήτρη Πέλκα.

Μετά το 25 ο ΠΑΟΚ άρχισε να βρίσκει τα πατήματα του στον αγωνιστικό χώρο και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.Με την είσοδο του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά και στο 52' έφτασε και σε δεύτερο τέρμα με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να κρεμάει τον Όμλιν και με την ασσίστ να πιστώνεται από το βολέ του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ενώ στο 60' και μετά από έξοχη ατομική ενέργεια του Πέλκα ο Ελ Καντουρί σημείωσε το 0-3 με πολύ ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Ο Πασχαλάκης ήταν ένας εκ των MVP καθώς με τις αποκρούσεις του στο σουτ του Αγιέτι στο 32', στο σουτ του Τζούφι στο 37' και στην προβολή του Καλουλού στο 64', κράτησε το μηδέν στην εστία του ΠΑΟΚ.

'Εταιρος ήταν ο Δημήτρης Πέλκας με τις δύο ασσίστ που σημείωσε, ενώ και οι Λημνιός και Ελ Καντουρί βοήθησαν όχι μόνο επιθετικά αλλά και ανασταλτικά τον Δικέφαλο.

Δύσκολο από την άλλη ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον Χατσερίδη αλλά και για τον Κρέσπο, που έδειξαν στο πρώτο ημίχρονο την έλλειψη χημείας και συνοχής που υπάρχει ανασταλτικά εν απουσία του Βιεϊρίνια.

Επόμενο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ στον γ' προκριματικό γύρο είναι αυτό της Σπαρτάκ Μόσχας, με τα παιχνίδια να διεξάγονται στην Τούμπα στις 7 Αυγούστου και στην Μόσχα στις 14.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code