ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ξέμεινε από επίθεση,καλεί Οικονόμου ο Σκίμπε!

Μπορεί σε λίγες μέρες η Εθνική μας ομάδα να ξεκινάει τις υποχρεώσεις της για το Nations League, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα αντιμετωπίζουμε και πάλι προβλήματα!
Αυτή την φορά το πρόβλημα στην επίθεση φαίνεται να είναι μεγαλύτερο απ' ότι οποιαδήποτε άλλη φορά. Ο ομοσπονδιακός προπονητής μας βλέπει τους Κώστα Μήτρογλου,Βέλλιο,Καρέλη και Διαμαντάκο να μην παίρνουν χρόνο συμμετοχής με τις ομάδες τους, ενώ αποτελούσαν τις βασικές του «κολώνες» στην επίθεση. Όσον αφορά τον Δώνη, ο ίδιος θα μπορούσε να αποτελέσει την βασική επιλογή του Γερμανού τεχνικού όμως κρίνεται και αυτός ανέτοιμος,καθώς τώρα ακόμη παίρνει αργά αλλά σσταθερά χρόνο συμμετοχής. Κουλούρης και Μανιάς επομένως φαίνεται πως θα είναι οι παίκτες που θα καλέσει ο Μίχαελ Σκίμπε προκειμένου να πάρουν για πρώτη τους φορά την γαλανόλευκη φανέλα των βασικών σπίτι τους .

Όσον αφορά την άμυνα, πρόβλημα αντιμετωπίζουμε στο πρόσωπο του Κυριάκου Παπαδόπουλου, από την στιγμή που είναι τραυματίας. Ο ομοσπονδιακός προπονητής βρισκόταν στο ΟΑΚΑ και δεν ήταν άλλος ο λόγος από το να τεστάρει από κοντά τον Μάριο Οικονόμου, τον οποίο ο ίδιος είχε εμπιστευτεί παλαιότερα αλλά στην συνέχεια το πράγμα κάπου...χάλασε.Πλέον ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης είναι έτοιμος να χτυπήσει την πόρτα και να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code