ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Pre-Game Χάποελ Χάιφα - Αταλάντα:Τα τελευταία νέα


Κυρίες και κύριοι αναγνώστες, καλωσορίσατε στο pre-game του παιχνιδιού της μοναδικής εκπροσώπου της Ιταλίας, Αταλάντα, όπου σε λίγες ώρες από τώρα (19.00) θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Χάιφα στο γήπεδο όπου φιλοξενείται και η Μακαμπι Χάιφα για τα δικά της ματς, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά τον άνετο αποκλεισμό της πρακτικά εύκολης για την Αταλάντα, Σεράγεβο, οι La Dea (ή αλλιώς η θεά, στην οποία το όνομα του συλλόγου προέρχεται από την Αταλάντη της ελληνικής μυθολογίας, την κόρη του Σχοινέα) θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Χάιφα στην ομώνυμη πόλη του Ισραήλ. Στο Sammy Ofer Stadium (περίπου 30.000 θέσεων) τα στρατεύματά του Γκασπερίνι θα πρέπει να δείξουν μεγάλης ωριμότητας, χάρη στην καλή δόση εμπειρίας συσσωρευμένη από την προηγούμενη σεζόν.

Πώς θα εμφανιστεί η Χάποελ - Έβδομη συμμετοχή της σε διοργάνωση της UEFA, η τρίτη στο Europa League. Οι Ισραηλινοί τερμάτισαν τέταρτοι στο περσινό ισραηλινό πρωτάθλημα, μόλις πέντε βαθμούς πίσω απ'τους πρωταθλητές Χάποελ Μπερ Σεβά. Ο Κλίγκερ και οι συνεργάτες του έχουν "διαβάσει" προσεχτικά το παιχνίδι των Ιταλών, μιας τεχνικά πιο εξοπλισμένης και προετοιμασμένης ομάδας. Επιβεβαιώνεται κατά πάσα πιθανότητα η ίδια ενδεκάδα με την οποία παρατάχθηκε στο τελευταίο ματς με την Χανφαφιορντούρ: Τζινσάρι-Παπάζογλου-Βερμούτ θα συνδέουν την επιθετική τριπλέτα, με τους Σιόνστεντ, Άρελ και Πλακουσένκο στην μεσαία γραμμή της, και οι Καπιλότο-Τάμας-Μαλούλ-Ντιλμόνι να είναι οι κινητοί "βράχοι" της άμυνας των ισραηλινών, με τον Σέκτους να υπερασπίζεται τα γκολποστ της.

Πως θα εμφανιστεί η Αταλάντα- Δεν αποκλείεται απόψε να δούμε τρεις επιθετικούς να παίζουν στην αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Γκασπερίνι, με Ζαπάτα-Μπάροου-Πάου Γκόμεζ και Παλομίνο δίπλα σε Τολόι και Μασιέλο στους 3 κεντρικούς αμυντικούς. Χετεμπόερ  και Γκόσενς στα άκρα, Πρώτη πρόσκληση για Πάσαλιτς, ο οποίος θα ξεκινήσει από τον πάγκο, δίνοντας ευκαιρία στον Πεσίνα να καθίσει πρώτος ως μέσος με τον Ντε Ρον και Φρέουλερ να τον συνοδεύουν.
Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση πρόκρισης της Αταλάντα, θα αντιμετωπίσει μια εκ των Κοπεγχάγη ή ΤΣΣΚΑ Σόφια.

Χάποελ Χάιφα (4-3-3): Setkus, Malul, Kapiloto, Tamas, Dilmoni, Arael, Sjostedt, Plakushchenko, Ginsari, Vermout, Papazoglou. Πάγκος: Kadoch, Fedida, Shukrani, Zamir, Elbaz, Mitrevski, Qashoa. Προπονητής: Νιρ Κλίγκερ.

Αταλάντα (3-4-3): Berisha, Toloi, Palomino, Masiello, Hateboer, de Roon, Pessina, Gosens, Barrow, Zapata, Gomez. Πάγκος: Gollini, Freuler, Pasalic, Tumminello, Castagna, Mellegoni, Ιlicic. Προπονητής: Πιέρο Γκασπερίνι

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code