ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Ο και καλά δεν είμαι ... «ΑΕΚ»

Με αφορμή την μεταγραφή Βέρνμπλουμ ή όχι στον ΠΑΟΚ, βγήκαν κάποια πράγματα ή και προβλήματα θα μπορούσαμε να πούμε στην επιφάνεια για τον δικέφαλο του Βορρά.
Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε το σήριαλ του Σουηδού με τους ασπρόμαυρους έλαβε τέλος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ο πρώην διεθνής μέσος αντιμετώπιζε προβλήματα στην εγκατάσταση τόσο του ίδιου όσο και της οικογένειας του στην Θεσσαλονίκη και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν προχώρησε η μεταγραφή του.Κάτι το οποίο εν μέρει ισχύει.Τι εννοώ; Δεν ήταν το μόνο θέμα αυτό... φαίνεται πως η πλευρά του ΠΑΟΚ είχε τάξει άλλα χρηματικά ποσά προς το πρόσωπο του , ωστόσο τα δεδομένα και τα κριτήρια άλλαξαν και από τις δύο πλευρές με αποτέλεσμα να έχουμε την σημερινή κατάληξη. Κάτι τέτοιο , όμως δεν επιθυμούσαν οι δευτεραθλητές Ελλάδος να βγει προς τα έξω, καθώς θα έμοιαζε περισσότερο με... την βασική διεκδικήτρια του για φέτος αλλά και περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Η ομάδα που θα είχε ένα απεριόριστο μπάτζετ για φέτος τα βρήκε σκούρα σε μία περίπτωση που κυνήγαγε από την άνοιξη από όσο γνωρίζουμε. Θα χάλαγε από ότι φαίνεται το πρεστίζ της ομάδος εάν έδειχνε πως δεν αποκτά εν τέλει όποιον θέλει γιατί έχει το λεγόμενο...χρήμα! Δεν μπορεί να δείχνει στα μάτια των αντιπάλων της πως έχουν και αυτοί τις ατυχίες τους στα μεταγραφικά.

Στο κάτω κάτω, η ΑΕΚ κατέκτησε τον περσινό τίτλο έχοντας δανεικούς και παίκτες πολύ πιο χαμηλόμισθους από αυτούς του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.Με λίγα λόγια ήταν μία ομάδα που θα πάλευε με αυτά τα δεδομένα για την δεύτερη-τρίτη θέση. Η νοοτροπία,ωστόσο που έχει η Ένωση αλλά και κατ' επέκταση οι σύλλογοι της Αθήνας δείχνουν τον δρόμο που οδηγεί προς τον τίτλο.Εκεί πρέπει να σταθεί ο ΠΑΟΚ και όχι να νοιάζεται για το πώς θα ντυθεί αλλά πώς θα φτιάξει το «μέσα»  του.

Άλλωστε , κάτι τέτοιο δεν το χρειάζεται ο Δικέφαλος του Βορρά, αυτή την στιγμή διαθέτει το καλύτερο δυνατό ρόστερ και έναν προπονητή που γνωρίζει ήδη πως να πάει όσο το δυνατόν ψηλότερα την ομάδα του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code