ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επιβεβαιώθηκε Ο Βιντάλ και ο Βρσάλικο στους Νερατζούρι Οδεύει προς Μόντριτς.


Με την περίφημη φράση "ο τολμών νικά" θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει την επιμονή της Ίντερ για να φέρει στο Μιλάνο τους 2 αυτούς έμπειρους αλλά και πολύ ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Οι κινήσεις του Αρτούρο Βιντάλ και ο Σιμόνε Βρσάλικο έχουν κλείσει για τα καλά τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, με τους δύο τους μάλιστα να έρχονται ως δανεικοί. Ο Χιλιανός πρώην παίκτης της Μπάγερν έχει υπογράφει πριν από λίγο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, μια συμφωνία που ανέρχεται στα 4.5 εκατομμύρια ευρώ, λόγω του ότι εμπλέκεται financial fair play στην μέση, θα προστεθεί οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι (το συμβόλαιο του με τους Βαυαρούς λήγει καλοκαίρι του 2019), και με την επισημοποίηση της να ανακοινώνεται στο τέλος της βδομάδας.

Ο Κροάτης αμυντικός από την άλλη, παρουσιάστηκε και εκείνος ως μετακίνηση δανεισμού απ'τους Ροχιμπλάνκος, ανταλλάσσοντας τον με τον  Σαντιάγκο Άριας της PSV, ως αντικαταστάτη του, με τον ισπανικό τύπο να κάνει λόγο για καταβολή χρηματικού ποσού ύψους 6.000.000€, με δικαίωμα οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, πολύ χαμηλότερου των 80.000.000€, που αντιστοιχεί στην ρήτρα αποδέσμευσης του διεθνή Κροάτη δεξιού μπακ.

Δεν δείχνουν πάντως να είναι διαθετιμένοι να σταματήσουν τις δαπανηρές μεταγραφές. Φώς στο προσκήνιο έρχεται να ρίξει τα Ιταλικά ΜΜΕ, το μεγαλύτερο "μπαμ" που επιδιώκουν στον Μιλανέζικο σύλλογο με τον Λούκα Μόντριτς της Ρεάλ, ο οποίος οδήγησε την Κροατία στον πρώτο τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου της ιστορίας της και αναδείχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά, δίνοντας μια απάντηση στον ισχυρό αντίπαλο τους, την Γιουβέντους και την μεταγραφή του Ρονάλντο.

Στην Ρεάλ Μαδρίτης, δεν έχουν καμία πρόθεση να αφήσουν τον υπερπολύτιμο Μόντριτς να φύγει, ωστόσο δεν το βάζουν κάτω οι Ιταλοί, όπως σημειώνουν ιταλικά δημοσιεύματα, άνθρωποι της Ίντερ επικοινώνησαν με το περιβάλλον του Κροάτη μέσου, ο οποίος δεν λέει όχι στο να αγωνιστεί στην Serie A.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε πως η ρήτρα στο συμβόλαιο του Μόντριτς με την "βασίλισσα" αγγίζει τα 500.000.000.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code