ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ,3-2 την Σπαρτάκ!

Μεγάλη, παλικαρίσια νίκη για τον ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ για τον 3ο προκριματικό του Champions League.  


Απίστευτο παιχνίδι στο Α μέρος, με τον ΠΑΟΚ να γυρνάει στο ματς ενώ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 0-2 από το 17'. Έπεσε ο ρυθμός στο Β μέρος, με τον ΠΑΟΚ να κρατάει το 3-2 του Α ημιχρόνου.



Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Γκολ για την Σπαρτάκ μόλις στο 6' με τον Πόποβ να σκοράρει στην πρώτη επίθεση. Αντίδραση για τον ΠΑΟΚ στο 14' με τον Πρίγιοβιτς να είναι μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ του να μην είναι δυνατό με συνέπεια να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας. Δεύτερο γκόλ για την Σπαρτάκ στο 17' με τον Πρόμες. Σουτ από τον Πέλκα στο 22', μπλοκάρει ο Μακσίμοβιτς. Τετ-α-τετ χαμένο του Πέλκα στο 27' και στην επόμενη φάση ακριβώς πέναλντι που κάνει γκολ ο Πρίγιοβιτς και 1-2 στο 27'. Ολική επαναφορά του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Δημήτρη Λημνιό να σκοράρει στο 37' και να φέρνει το ματς στα ίσα. Απίστευτα πράγματα στην Τούμπα με τον Δημήτρη Πέλκα να κάνει το 3-2 και να δίνει προβάδισμα στον ΠΑΟΚ στο 44'.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Μεγάλη απόκρουση του Πασχαλάκη στο 51' σε σουτ του Πρόμες.
Χαμένη φάση για τον ΠΑΟΚ με τον Πέλκα να αστοχεί σε τετ-α-τετ στο 65' κι στο καπάκι χαμένη ευκαιρία και από τον Ουάρντα στο 66'. Χαμένο πέναλντι για την Σπαρτάκ στο 71' με τον Πασχαλάκη να αποκρούει.









ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου):  Πασχαλάκης, Χατσερίντι, Βαρέλα, Μάτος, Κρέσπο, Κάνιας, Μαουρίτισιο, Λημνιός, Ελ Καντουρί( 61' Ουάρντα), Πέλκας, Πρίγιοβιτς

Σπαρτάκ (Καρέρα): Mακσιμένκο, Μποτσέτι, Γκιγκότ, Εστσένκο, Κομπάροβ, Φερνάντο, Πόποβ, Ζομπνίν, Πρόμες, Αντριάνο, Λομοβίτσκι

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code