ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Pre-Game ΠΑΟΚ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Όλα τα δεδομένα λίγο πριν από την σέντρα στο γήπεδο της Τούμπας από το sportsnewsgreece.
Κατ'αρχήν ας πιάσουμε την ανθρωπιστική πλευρά της ημέρας, γιατί πριν από οπαδοί,φίλαθλοι, αθλητικογράφοι και οτιδήποτε συναφές με το ποδόσφαιρο οφείλουμε όλοι να είμαστε άνθρωποι.

Η οικογένεια Σαββίδη ανακοίνωσε σήμερα το πρωί την διάθεση όλων των εσόδων από τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα στην οικονομική ενίσχυση και αποκατάσταση των πληγέντων από της χθεσινές πυρκαγιές σε Πεντέλη και Κινέτα.

Μια κίνηση σαν και αυτή έχει πολύ σημαντικό αντίκτυπο και στο μήνυμα που προσπαθεί να περάσει ο Ιβάν Σαββίδης σε φίλους του ΠΑΟΚ αλλά και εξωτερικά και για όσους έχουν προσπαθήσει να σκιαγραφήσουν τις δράσεις του, επιχειρηματικές και μη.

Ο ΠΑΟΚ επίσης έχει καταθέσει και σχετικό αίτημα για την λήψη μαύρων περιβραχιονίων  και τήρηση ενός λεπτού σιγής για του πάνω από 50 αδικοχαμένους ανθρώπους.

Περνώντας τώρα στο στατιστικό-αγωνιστικό κομμάτι, αυτή πρόκειται για την 5η προσπάθεια πρόκρισης του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ.
Την πρώτη φορά αποκλείστηκε κατά την περίοδο 2004-2005 από την Μακάμπι Τέλ Αβίβ έχοντας χάσει και το ένα παιχνίδι με άνευ σκορ 3-0 λόγω χρησιμοποίησης του Λιάσου Λούκα, ο όποίος ήταν τότε τιμωρημένος.

Την σεζόν 2010-2011 αποκλείστηκε από τον Άγιαξ σε μία επεισοδιακή γ' προκριματική φάση και έπειτα από ένα πολύ θετικό 1-1 στο Άμστερνταμ Αρένα με γκολ του Βλάνταν Ιβιτς. Ο αποκλεισμός όμως ήρθε από την διαφορά των εκτός έδρας γκολ έπειτα απο το 3-3 που επακολούθησε στο γήπεδο της Τούμπας. Τη σεζόν 2013-14, αν και αποκλείστηκε από τον γ'προκριματικό γύρο από την Μέταλιστ, βρέθηκε στα play-off ενάντια στην Σάλκε λόγω εμπλοκής της ουκρανικής ομάδας σε στημένους αγώνες, με τον πιο πρόσφατο αποκλεισμό από το Τσαμπιονς Λίγκ να έρχεται πάλι από τον Άγιαξ και με την πρόκριση να καθορίζεται με νίκη της Όλλανδικής ομάδας με 2-1 μέσα στην Τούμπα

Για το σημερινό παιχνίδι, και εκτός οποιουδήποτε τελευταίου απροόπτου ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με το κλασικό 4-5-1 και με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Το κέντρο της άμυνας το πλαισιώνουν οι Βαρέλα και Κρέσπο με τον Μάτος να είναι δεξιά και τον Βιεϊρίνια στα αριστερά.
Στον άξονα βρίσκονται οι Μαουρίσιο και Κάνιας, με τον Τζαμπά να επιλέγεται για την δεξιά πτέρυγα και τον Λημνιό για την αριστερή, ενώ ο Πέλκας θα παίξει πίσω από τον Πρίγιοβιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code