ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μεταγραφές και ανανεώσεις στον Ηρόδοτο


Την τέταρτη μεταγραφή για τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε ο Ηρόδοτος
καθώς μετά τους Αυγενικού, Δαμιανάκη και Σμυρλή ενέταξε στο δυναμικό του και τον Γιώργο Μυλωνά. 
Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, στην οποία και θα συνεχίσει την καριέρα του.
Αξίζει να σημειωθει οτι ο Μυλωνάς πέρυσι αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηρακλείου με τη φανέλα των Μαλίων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Μυλωνά Γιώργο, ενισχύοντας την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.
Ο Γιώργος γεννήθηκε 05/12/1990 και ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές για την ονειρική χρονιά του Συλλόγου το 2017, κατακτώντας κατά σειρά το κύπελλο ΕΠΣΗ, το πρωτάθλημα Α1, το κύπελλο Ερασιτεχνών και το κύπελλο Γ' Εθνικής. Στο παρελθόν έχει περάσει από τον ΟΦΗ, την Παναχαϊκή, τον Διαγόρα Πάτρας, τον Ιωνικό, τον Γιούχτα και τελευταίο σταθμό τον ΠΑΝΟΜ.
Γιώργο, καλωσήρθες στην οικογένεια του Ηροδότου!!»
Επίσης ο Ηρόδοτος συνεχίζει τις ανανεώσεις παιχτών καθώς μετά τον Μιχάλη Φραγκουλάκη ακολούθησαν οι Γιαλούσης, Καργιωτάκης, Κασμερίδης, Μωραΐτης, Κανδηλάκης, Αργκιλέσι, Μπάμπης, Κουράκης, Κασαπάκης, Μπαλάφας, Παναγιωτάκης ενω πλέον και ο Πλευριτάκης γίνεται ο 13ος παίκτης του περυσινού ρόστερ που θα συνεχίσει και την νέα χρονιά στην ομάδα του Ηρακλείου.  Όλες οι ανανεώσεις είναι μονοετείς με εξαίρεση τον Αργκιλέσι που υπέγραψε για τρία χρόνια και τους Κανδηλάκη, Μωραΐτη (ένα συν ένα)  
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Μύρωνα Πλευριτάκη και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code