ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νάπολι:Καίγεται για Καβάνι ο Ντε Λαουρέντις



Ο Γιος του προέδρου της Νάπολι, θέλει σαν τρελός την επιστροφή του Ουρουγουανού σταρ. Ο Καβάνι έπαιξε για 3 αγωνιστικές σεζόν στους Παρτενοπέι (2010-2011, 2011-2012, 2012-2013) πετυχαίνοντας 78 γκολ σε 104 αγώνες, και εν συνεχεία αποκτήθηκε άπο την Παρί έναντι 63.000.000€. Ο Ντε Λαουρέντις δεν δίστασε να προχωρήσει σε δηλώσεις σε γνωστή ιταλική εφημερίδα, για την μεγάλη του επιθυμία να επιστρέψει ο πρώην σούπερσταρ της ομάδας απ'την ομώνυμη πόλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
"Ως οπαδός ποιος δεν θα ήθελε να δει τον Καβάνι πίσω στη Νάπολι;
Ήταν ένας μεγάλος ήρωας για εμάς και για την καρδιά και την ψυχή, όλων όσοι τον αγάπησαν θα ήταν κάτι υπέροχο. Το μεταγραφικό παζάρι θα αποφασίσει τι θα γίνει, δουλεύουμε με το κεφάλι χαμηλά για το νέο ταξίδι με τον Αντσελότι και έπειτα θα δούμε»

Ο Καβάνι θα μπορούσε να επιστρέψει στην Serie A, αν και η συμφωνία με την Παρί είναι απολύτως εξαιρετική, διαθέτοντας άλλα 2 χρόνια συνεργασίας με τους Παρισιάνους. Παρόλα αυτά, κύκλοι ισχυρίζονται πως ο 31χρονος συμφώνησε όρους για τετραετές συμβόλαιο ύψους 7.500.000€, μένει να δούμε τι θα συμβεί όσο η μεταγραφική περίοδος βρίσκεται στα σκαριά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code