ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απέκτησε Τζιακερίνι από Νάπολι η Βερόνα




Η Νάπολι ήρθε σε συμφωνία με την Κίεβο Βερόνα για την παραχώρηση του Εμανουέλε Τζιακερίνι με ελεύθερη μεταγραφή πρίν από το ξεκίνημα της Serie A για τη σεζόν 2018/19.

Ο Τζιακερίνι είχε 17 εμφανίσεις στη Serie A την περασμένη σεζόν, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και τρείς ασίστ κατά τη διάρκεια μιας χρονιάς στην οποία έπαιξε τόσο για τη Νάπολι όσο και για την Βερόνα. Η εντυπωσιακή σεζόν της Νάπολι το 2017/2018, στην οποία μονομάχησε μέχρι τέλους με τη Γιουβέντους για τον τίτλο της Serie A, έδωσε στον Τζιακερίνι ελάχιστες πιθανότητες στην πρώτη ομάδα. Τόσο με τον Λορέντζο Ινσίνιε όσο και με τον Χοσέ Καγιεχόν να κυριαρχούσαν στις προτιμήσεις του πρώην προπονητή της Σάρι, ο Τζιακερίνι παραχωρήθηκε δανεικός στην Κίεβο τον Ιανουάριο. Ο Ιταλός μέσος έκανε μια πολύ καλή εντύπωση με τις εμφανίσεις του στη Βερόνα.

Ο πρώην παίκτης των Σάντερλαντ και Γιουβέντους, υπέγραψε συμβόλαιο που θα διαρκέσει έως το 2021 σε μια κίνηση που έχει νόημα για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Η Κίεβο ελπίζει ότι η μόνιμη εξαγορά του Τζιακερίνι θα την βοηθήσει στους στόχους της για την επόμενη σεζόν. Ο σύλλογος κατάφερε να σκοράρει μόλις 36 φορές την περασμένη σεζόν, συνολικά που μόλις πέντε ομάδες δεν είχαν καλύτερη συγκομιδή από αυτήν!

Η Νάπολι, από την άλλη πλευρά, θα προσπαθήσει ξανά να κάνει το χρέος της για τον τίτλο της Serie A κατά τη διάρκεια της σεζόν 2018/19. Μπορεί να έχει σημειώσει γκολ μόνο για διασκέδαση την περασμένη σεζόν, αλλά ο σύλλογος σίγουρα θα προσπαθήσει να προσθέσει βάθος κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code