ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επανάληψη του περσινού σκηνικού..ή και πάλι πόλεμος;

Με έναν μήνα να απομένει για την έναρξη του καλύτερου πρωταθήματος στην Ευρώπη,σενάρια, προγνωστικά, και υποθέσεις κάνουν την εμφάνιση τους στις συζητήσεις των φιλάθλων του Αγγλικού ποδοσφαίρου.
Η Manchester City πέρυσι έκανε πράγματα και θαύματα,ρεκόρ που δύσκολα θα σπάσουν εάν υπολογίσει κανείς πως κατέκτησε την Premier League με 100(!) βαθμούς. Ήταν ολοφάνερο μετά το πέρας των πρώτων αγωνιστικών πως ήταν τουλάχιστον ένα σκαλοπάτι επάνω σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου. Κανείς δεν περίμενε πριν την έναρξη του περσινού πρωταθλήματος πως η υπόθεση τίτλος θα είχε ξεκαθαρίσει πριν καλά καλά μπει ο Φλεβάρης.

Manchester United, Liverpool, Chelsea, Spurs και Arsenal ενισχύονται με στόχο την..κορυφή!

Η United μέχρι στιγμής έχει αποκτήσει τον Fred από την Σαχτάρ(€59.4Μ).

Η Liverpool απέκτησε τον Φαμπίνιο από την Μονακό(€50Μ) και τον Κεϊτά απο την Λειψία(€60M) και έχουν στόχο να αποκτήσουν και έναν πολύ καλό γκολκίπερ.

Chelsea και Spurs δεν έχουν κάνει ακόμη κάποια κίνηση αλλά στα ραντάρ τους υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές.

Η Arsenal απο την άλλη μετά απο 22 χρόνια αλλαξε σελίδα,καθώς αποχώρησε ο Αρσέν Βενγκέρ και την θέση του πήρε ο Έμερι απο την Παρί Σεν Ζερμέν. Το δρόμο που ακολούθησε ο Έμερι πήραν και οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος από Ντόρτμουντ, Λιχσταϊνερ απο την Γιουβέντους, καθώς και τον Λένο απο την Λεβερκούζεν.

Τέλος η Manchester City είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μαχρέζ απο την Λέστερ, και του Ζορζίνιο απο την Νάπολι!

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Premier League θα προσφέρει και φέτος υψηλό θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code