ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ένα βήμα πριν την συντριβή


Στο "παρα-τσάκ" γλίτωσε την συντριβή και τον σίγουρο αποκλεισμό η ομάδα του Περιστερίου, σκοράροντας 3 γκολ στα τελευταία 14 λεπτά και με το τελικό 4-3 δίνει ελπίδες για τον επαναληπτικό στην Αθήνα.

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πολύ κακό το ξεκίνημα του Ατρομήτου, καθώς δέχτηκε 2 γκολ σε διάστημα 12 λεπτών. Το πρώτο έπειτα απο κόρνερ και τελείωμα του Φιλίποβιτς απο κοντά και το 2ο μετά απο το χέρι του Μάντσον μέσα στην περιοχή και εκτέλεση πέναλτι αλά Πανένκα του Σαβίτσκι. Στην συνέχεια ο Ατρόμητος έδειχνε σοκαρισμένος με την μόνη του απειλή να είναι το αδύναμο πλασέ του Μπρουνο απο περίεργη θέση τετ α τετ. Η Διναμό έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου να κάνει 3 τα τέρματα της μετά απο κακό διώξιμο του Ρισβάνη επάνω στον Κομπλένκο και ο δεύτερος δεν μπόρεσε να τελειώσει καλύτερα την φάση στέλνοντας την επάνω στον Μίρκοβιτς.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Συνέχισε την πίεση η Διναμό στο δεύτερο μέρος, όπου και κατάφερε πάλι με τον Σαβίτσκι να βρίσκει τον δρόμο στα δίχτυα έπειτα απο την σέντρα Νογιόκ. Στο 70΄και έπειτα απο μια φάση διαρκείας ο Σαβίτσκι θα κάνει ενα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής και θα κάνει 4 τα τέρματα των γηπεδούχων μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Η πρώτη απάντηση του Ατρομήτου ήρθε στο 74' με τον Μανούσο να εκμεταλεύεται το λάθος γύρισμα απο τον Βερετίλο στον Παβλιτσένκο και σε κενή εστία να μειώνει για τον Ατρόμητο. Στο 81' σε μια περίεργη φάση ο Γιαννούλης θα κάνει την σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Βερετίλο σε μια άτυχη στιγμή θα στείλει με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα του Παβλιτσενκο, βάζοντας ξανά τον Ατρόμητο στο παιχνίδι. Το 3ο και τελευταίο γκολ του Ατρομήτου θα έρθει στο 88' με τον Κουλούρη να ΄δεχεται την μπάλα εξαιρετικά εκτός περιοχής και με ένα φαρμακερό σουτ να "καρφώνει" τον Παβλιτσένκο και να στέλνει τους Περιστεριώτες στον 7ο ουρανό.

Oι συνθέσεις:

Ντινάμο Μπρεστ (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Ντινάμο: Παβλιουτσένκο, Κίκι, Κάργας, Νόγιοκ, Φαμέγε, Βερετίλο, Κομπλένκο, Φιλίποβιτς (45’ Νεχάιτσικ), Γιούζεπτσουκ (76’ Βίτους), Σαβίτσκι, Οσουτσουκούο (62’ Ζαλέσκι).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσούλατζιτς, Μανούσος (75’ Μούγιακιτς), Μπρούνο (46’ Ενσικουλού), Μάντσον, Βασιλακάκης (46’ Γαρουφαλιάς), Κουλούρης, Νάτσος, Γιαννούλης, Ρισβάνης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code