ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΖΕΜΠΕΡΗ

Πολύ μελάνι έχει χυθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση και φαίνεται ότι θα συνεχίσει να χύνεται. Κατά την τελευταία προσαγωγή του κατηγορουμένου στο δικαστήριο μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η στάση των συγγενών της Δώρας Ζέμπερη απέναντι στους αστυνομικούς που οδήγησαν τον κατηγορούμενο εντός του δικαστηρίου. 


Συγκεκριμένα η μητέρα του θύματος δεν μπόρεσε να κρύψει την θλίψη της και το θυμό της και εκφράστηκε με σκληρά λόγια απέναντι στους αστυνομικούς, γεγονός που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τα κανάλια και από όλα τα blogs. Σε αυτό που στάθηκαν οι περισσότεροι ήταν το λεξιλόγιο που χρησιμοποίησε η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη που στόχο δεν είχαν μόνο τον κατηγορούμενο αλλά κυρίως αυτή τη φορά στόχευαν στις αστυνομικές αρχές.

Μία υπόθεση που σόκαρε όλη την Ελλάδα όταν ξαφνικά πριν από λίγους μήνες ένας νέος άνθρωπος δολοφονήθηκε για ένα κινητό τηλέφωνο γεγονός που προκάλεσε σε πολλούς μνήμες του παρελθόντας από παρόμοιες υποθέσεις, όπως για παράδειγμα την δολοφονία ενός νεαρού άνδρα στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα.

Εν τέλει έπειτα από μία τελευταία αναβολή που πήρε η υπόθεση την προηγούμενη εβδομάδα λόγω ασθενείας της υπερασπιστικής γραμμής, η υπόθεση εκδικάστηκε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας και επέβαλε στον κατηγορούμενο την ύψιστη τιμωρία, δίχως αναγνώριση κάποιου ελαφρυντικού στον κατηγορούμενο. Ο πατέρας που βρισκόταν εντός του δικαστηρίου και η μητέρα, η οποία βρισκόταν έξω από αυτό περίμεναν με ανυπομονησία την ετυμηγορία από τους λειτουργούς και τελικά όπως αποδείχθηκε δικαιώθηκαν για τον άδικο και βάναυσο χαμό του παιδιού τους.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code