ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δυνατό τεστ για Παναθηναϊκό

Στην Ολλανδία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα στην Αλκμάαρ για να δώσει αγώνα με την ομώνυμη ομάδα.
Ο Δώνης είχε στην διάθεση του όλους τους παίκτες και δοκίμασε διάφορες συνθέσεις. Η αρχική 11άδα: Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί,
Κάτσε, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάννης, Ρεγκάκος.

Α' ημίχρονο: Πιο δυνατά μπήκε η Αλκμάαρ στο ξεκίνημα και ασκώντας πίεση κατάφερε να βρει σκορ στο 17 με τον Myron Boadu. Συνέχισε την πίεση σε όλο το ημίχρονο όμως ο Παναθηναϊκός είχε μερικές ευκαιρίες με τους Κουλιμπαλί, Μουνιέ και Χατζηγιοβάννη. Η άμυνα των ολλανδών όμως δεν λύγισε και μάλιστα κατάφερε να ξανά σκοράρει με τον Friday.
Β' ημίχρονο: Με αλλαγές ξεκινάει ο Παναθηναϊκός το δεύτερο ημίχρονο. Στάικος, Μαυρομάτης, Τζανδάρης και Κότσαρης στη θέση των  Ινσούα, Κάτσε, Δώνη και Διούδη. Οι νέοι παίκτες έδωσαν άλλη πνοή στην ομάδα και μόλις στο 48 είχαμε καλή στιγμή με ατομική προσπάθεια του Κουλιμπαλί. Στο 57 έκανα 2 ακόμα αλλαγές ο Δώνης βάζοντας μέσα τους Μπουζούκη και Χατζάρα αντί των Χατζηγιοβάννη και Μουνιέ και στο 63 ακόμα 2. Πίσπας αντί Ρεγκάκου και Θεοχάρης αντί Γιόχανσον. Ήρεμα κύλησε το υπόλοιπο ημίχρονο με τις μόνες καθυστερήσεις να προέρχονται από τις υπόλοιπες αλλαγές.

Πριν τον αγώνα, υπήρξε βράβευση για τον Γιόχανσον, ο οποίος είχε φορέσει παλαιότερα την φανέλα της Αλκμάαρ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code