ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ξεκίνημα με νίκη στο Ευρωμπάσκετ η εθνική νέων

Η εθνική νέων έχει ταξιδέψει στο Σέμιντς της Γερμανίας ως πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία αυτή και το γεγονός αυτό δίνει στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ένα ειδικό βάρος.
Επιμέλεια : Αντώνης Παναγόπουλος

Η πολύ αδύναμη Ρουμανία δεν προσφέρεται για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε το καθήκον του, επικρατώντας της ρουμανικής ομάδας με 92-62. Η εθνική μας δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία στο ματς, καθώς ακόμα και σε νεκρά΄της διαστήματα, οι Ρουμάνοι δεν έδειχναν ικανοί να προβάλουν αντίσταση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έπαιζαν ζώνη σε όλο το παιχνίδι σχεδόν! Η ελληνική ομάδα είχε πλουραλισμό επιθετικά με πέντε παίκτες διψήφιους, ενώ για την Ρουμανία διασώθηκε μόνο ο Μπερκουλέσκου-Ροβινάρου που πέτυχε 19 πόντους!  Επόμενη αναμέτρηση για τους Έλληνες διεθνείς αύριο το βράδυ απέναντι στους διοργανωτές Γερμανούς (21:15) . Σήμερα για τον ομιλό μας η Γερμανία κοντράρεται με το Ισραήλ στις 21:15. Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι αναμετρήσεις του τουρνουά μεταδίδονται τηλεοπτικά από το επίσημο κανάλι της FIBA στο Youtube...

Τα δεκάλεπτα: 7-15, 24-40, 46-69, 62-92

Ρουμανία (Σίλβασαν): Μπερτσεάνου 6, Μπερκουλέσκου-Ροβινάρου 19, Κιρστοβεάνου 2, Φομετέσκου 12 (6 ριμπάουντ, 6 λάθη), Γεωργιάδης 3, Κάλενιτς 2, Χίτου, Ντικουλέσκου 9, Γκιρμπέα 2, Μουρεσάν, Πετρέσκου 5, Τοχατάν.

Ελλάδα (Καστρίτης): Χρηστίδης 13, Καλαϊτζάκης Π. 10, Καλαϊτζάκης Γ. 13 (4 κλεψίματα), Μωραΐτης 16 (5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Πιλάβιος 3, Αγραβάνης 6, Καμπερίδης 7 (3 κλεψίματα), Καμπουρίδης 3, Κουρέπης 3, Λούντζης 10 (5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα), Παπαδάκης 3, Τάταρης 3.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code