ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: Συμφέρει και έχει όλο το πακέτο!

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναικού για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη κάνει αυτομάτως τον Έλληνα σούτινγκ γκαρντ ένα από τα πιο hot ονόματα της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.
Ο Αντώνης Παναγόπουλος σχολιάζει όλα τα δεδομένα για την υπόθεση του 24χρονου διεθνή...

ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Το γεγονός ότι ο Λαρεντζάκης αποτελεί ένα από τα πιο ταλαντούχα πρότζεκτ και έναν από τους πιο ελπιδοφόρους Έλληνες της νέας γενιάς ήταν αναμφισβήτητο πριν από την μετακίνησή του στην ΑΕΚ ήταν γνωστό. Η μεγάλη πρόκληση για τον Λαρεντζάκη ήταν να δείξει πράγματα και σε υψηλότερο επίπεδο, κάνοντας το άλμα από τον Κολοσσό Ρόδου στην ''Ένωση'' . Το μοντέλο που δούλεψε η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Έλληνα παίκτη να δουλέψει σκληρά, να καθιερωθεί και να εκτοξεύσει τις μετοχές του στο μπασκετικό χρηματιστήριο. Η αποστολή στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Ο Λαρεντζάκης αποτέλεσε αναπόσπαστο γρανάζι στις δύο φετινές κούπες των ''κιτρινόμαυρων'' , έκανε πολύ μεγάλα παιχνίδια και έδειξε ότι μπορεί πράγματι να αντεπεξέλθει σε υψηλό επίπεδο. Και δεν είναι μόνο η ΑΕΚ και το Fiba Champions league που ανέδειξαν τις αρετές του Λαρεντζάκη. Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησε και με την φανέλα της εθνικής ανδρών στα ''παράθυρα'' της FIBA και στα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ''ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ'' , ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Η ΑΕΚ

Το ότι στον Παναθηναικό σκέφτονται να κάνουν επίσημα πρόταση στον παίκτη είναι επίσης δεδομένο. Και οι λόγοι είναι αρκετοί. Είναι Έλληνας, είναι αξιόπιστος σκόρερ με προσήλωση στην άμυνα και οι ''πράσινοι'' θέλουν να έχουν έναν αξιόπιστο ελληνικό κορμό. Σε περίπτωση που αποκτηθεί ο παίκτης θα πάρει αρκετές ευκαιρίες, όχι λογιζόμενος ως βασικός, αλλά στην πορεία θα έχει όλα τα φώτα για να διεκδικήσει μια θέση στο βασικό ροτέισον. Και βέβαια δεν κοστίζει ιδιαίτερα σε σχέση με άλλες πιθανές περιπτώσεις...
Για την ΑΕΚ τα πράγματα είναι επίσης απλά... Οι ''κιτρινόμαυροι'' θέλουν να κρατήσουν τον Λαρεντζάκη και να κρατήσουν ένα σημαντικό κομμάτι του περυσινού τους κορμού για την στελέχωση μιας πολύ δυνατής ομάδας, με μαέστρο τον Λούκα Μπάνκι. Δύσκολα θα φύγει ο 24χρονος γκαρντ από την ''Ένωση'' , δεδομένου ότι οι κυπελλούχοι Ελλάδος του εγγυώνται αρκετά σημαντική θέση στο ροτέισον, καλό μισθό και βέβαια υπάρχει και το δέσιμο και ο ενθουσιασμός από την κατάκτηση του κυπέλλου και του Τσάμπιονς Λιγκ. Η μόνη πιθανότητα να αποχωρήσει είναι στην περίπτωση που δεχτεί σοβαρή προσφορά από ομάδα Ευρωλίγκας... Εδώ ακριβώς είναι και το στοίχημα των ''πρασίνων'' .

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Στο ''τριφύλλι'' αυτή τη στιγμή τρέχουν πολλά μέτωπα. Αφού οριστικοποιήθηκε η ανανέωση Καλάθη, σειρά παίρνουν οι υποθέσεις Σίγκλετον, Τζείμς και Παππά. Για τον τελευταίο, υπάρχει ενδιαφέρον της Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη και η πιθανή ανανέωση βρίσκεται στον ''αέρα''. Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από το ρεπορτάζ, η έκβαση της ιστορίας με τον Νίκο Παππά θα κρίνει πολλά και για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code