ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έλεγξε το παιχνίδι αλλά ισοφαρίσθηκε στο τελος

Με την ισοφάριση να έρχεται στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, παρ'ότι ο ΠΑΟΚ ήλεγχε τον ρυθμό του παιχνιδιού, ολοκληρώθηκε το 5ο φιλικό παιχνίδι κατά το 2ο στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.
Ο ΠΑΟΚ είχε την δυνατότητα να ανακατέψει λίγο την τράπουλα της εντεκάδας δίνοντας την ευκαιρία και στον Παναγιώτη Γλύκο να αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια αλλά και τον Λέο Ζαμπά στα πλάγια με τον Άμρ Ουάρντα και τον Μυστακίδη μπροστά από τον Δημήτρη Πέλκα.

Η πρώτη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 15ο λεπτό, αφού ο Ουάρντα δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, μετά από παράλληλη σέντρα του Ζαμπά από την δεξιά πλευρά.
24 ευκαιρία με το σουτ του Βιεϊρίνια λίγο δίπλα από την εστία ενώ, στο 28ο λεπτό ο Ζαμπά, αφού ντρίπλαρε σε μικρο χώρο 3 παίχτες, εκτέλεσε με ένα ψύχραιμο πλασέ τον τερματοφύλακα της Γάνδης.
Πριν από την λήξη του ημιχρόνου μια χαμηλή σέντρα του Πέλκα προκάλεσε ασυνενοησία στην άμυνα της Γάνδης και παραλίγο να γινόταν το 2-0 από αυτογκόλ αλλά ο Φότσετ έδιωξε πάνω στην γραμμή.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με 7 αλλαγές για τον Δικέφαλο του Βορρά .
Ρέι, Μάτος, Μιχόγιεβιτς, Χατσερίντι, Μπαλογιάννης, Χαρίσης, Σάκχοφ, Ουάρτνα, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ και Πρίγιοβιτς η νέα εντεκάδα για τον ΠΑΟΚ.

Η Γάνδη μπήκε δυνατά και στο 50ο λεπτό ανάγκασε το Ροντρίγκο Ρέι σε διπλή επέμβαση, πρώτα στην κεφαλιά του Γιάρεντσουκ και έπειτα σε σουτ του Τζακβετάντζε.
Στο 53' ο Μάτος έσωσε την ομάδα του από την ισοφάριση διώχνοντας σε κόρνερ την ευκαιρία του Τόνμπε έπειτα από πολύ κακή αμυντική λειτουργία.
Ο Δημήτρης Λημνιός αντικατέστησε τον Λέο Ζαμπά στο 57ο λεπτό, ενώ στο 64ο λεπτό ο Μυστακίδης, που ξεκίνησε και στο πρώτο ημίχρονο, ξαναμπήκε στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Άμρ Ουάρντα και στο 69' ο Μαουρίσιο πέρασε αντί του Σάκχοφ.
Στο 94 η Γάνδη ισοφάρισε με κοντινή προβολή του Ιγκόρ Γκαστούν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code