ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ωραία και νικήτρια μπροστά στον κόσμο της η ΑΕΚ !

Στην πρόβα τζενεράλε της,μπροστά στον κόσμο της η ΑΕΚ κατάφερε να βάλει τα πρώτα της γκολ στην προετοιμασία αλλά και να πάρει την πρώτη της νίκη απέναντι στους πρωταθλητές Τουρκίας, την Γαλατάσαραϊ, πολύ καλοί Μάνταλος,Κλωναρίδης, Μπακασέτας και ... Μοράν !


Α' Ημίχρονο

Πολύ καλή η ΑΕΚ , η οποία είχε στο μυαλό της να αποδώσει ό,τι της είχε μάθει ο Ουζουνίδης όλο αυτό το διάστημα.Στο 22' ωστόσο στάθηκε άτυχη σε μία από τις απειροελάχιστες ολιγωρίες της.Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Μαϊκόν ήρθε από πίσω από την άμυνα και ανενόχλητος έγραψε το 1-0. Η Ένωση έδειχνε τις διαθέσεις της με πρωταγωνιστές κυρίως τον Πέτρο Μάνταλο και τον Τάσο Μπακασέτα.Ο Κλωναρίδης ήταν όμως αυτός που στο 34' με εκπληκτική του ενέργεια προσποιήθηκε τον Ροντρίγκεζ και στην συνέχεια έκανε μία κούρσα μέχρι την μεγάλη περιοχή και έσπασε την μπάλα στον Λιβάια, ο οποίος με πλασέ απευθείας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε για τους κιτρινόμαυρους.

Β' Ημίχρονο

Ιδανικό ξεκίνημα για την ΑΕΚ, που στο 51' γύρισε το ματς σε 2-1 με τον Μπακασέτα να πλασάρει αφού του έδωσε συρτά την μπάλα ο Σιμόες. Στο 56' το 3-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μάνταλο. Φοβερό γκολ στο 67' με τον Μαϊκόν να εκτελεί απευθείας φάουλ και να κεραυνοβωλεί τον Μπάρκα. Ο πορτιέρο της Ένωσης ήταν αυτός που ουσιαστικά κράτησε το σκορ που έμεινε στο 3-2.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code