ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Περιμένει απαντήσεις από επιθετικό και χαφ η Ένωση!


Η πρωταθλήτρια Ελλάδος, έκανε τις τελικές της επαφές με επιθετικό και χαφ και περιμένει τις επόμενες 2-3 μέρες να έρθουν στην Ελλάδα, διαφορετικά θα κινηθεί για τις εναλλακτικές τις λύσεις.

Τα μεταγραφικά της Ένωσης τρέχουν καθώς έχουν απομείνει μόνο 20 μέρες μέχρι το μεγάλο της ραντεβού με τα προκριματικά champion league και οι πρωταθλητές χρειάζονται άμεσα ενίσχυση με παίκτες διαφοράς αλλά και έτοιμους ώστε να μπορέσουν να ενσωματωθούν και να μπορέσουν να βοηθήσουν της ΑΕΚ στο πρώτη της Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Σε αυτό το σημείο να αποκαλύψουμε ότι η Ένωση ήταν πριν λίγες μέρες πολύ κοντά σε έναν πολύ καλό παίκτη στα χαφ αλλά δυστυχώς η μεταγραφή χάλασε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή! Το όνομα του δεν κυκλοφόρησε, μιας και η Ένωση παίρνει άριστα στη μυστικότητα κάτω από την οποία κινείται στα μεταγραφικά έτσι ώστε να προστατευτεί επικοινωνιακά σε περίπτωση που χαλάσει κάποια μεταγραφή αλλά και για λόγους που έχουν να κάνουν με τους ανταγωνιστές της που προσπαθούν να κλέψουν τους παίκτες που θέλει.

Αυτό που λέγεται από τους ανθρώπους της Ένωσης είναι ότι έχουν ξεχωρίσει 2-3 παίκτες για κάθε θέση, δηλαδή αυτή του επιθετικού, του χαφ και του εξτρέμ. Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Ένωση έχει κάνει κρούση ήδη στους πρώτους στόχους της, για τη θέση του χαφ και του επιθετικού και τις επόμενες 2-3 μέρες περιμένει τις απαντήσεις ώστε να ταξιδέψουν στην Αθήνα διαφορετικά θα κινηθεί στις εναλλακτικές της λύσεις. Ουσιαστικά η ΑΕΚ έχει μπει στην τελική της ευθεία και προσπαθεί να κλείσει άμεσα παίκτες αφού πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Μέχρι τη Δευτέρα λοιπόν είναι πολύ πιθανό η Ένωση να έχει κλείσει 2 παίκτες. Όσον αφορά τη θέση του εξτρέμ η ΑΕΚ δεν έχει κάνει ακόμα τις τελικές τις επαφές αφού ενώ έχει ξεχωρίσει κάποιους, προσπαθεί για κάτι καλύτερο.

Σήμερα ήρθαν ξανά στο φως της δημοσιότητας ονόματα κάποιων παικτών όπως του Μπόγιαν Κρικτς και του Γιαγιάλο που όμως δεν φαίνεται να απασχολούν την Ένωση.

Ακόμη σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι μετά από κάθε προπόνηση και μέχρι αργά το βράδυ ο Μαρίνος και οι συνεργάτες του καθημερινά βλέπουν βίντεο με παίκτες και ιδιαίτερα στη θέση του εξτρέμ που η ΑΕΚ καίγεται καθώς έχει μόνο τον Αλμπάνη και είναι η θέση που έχει μείνει πιο πίσω σε σχέση με αυτές του χαφ και του επιθετικού.

Τέλος, αύριο η Ένωση θα δώσει και το δεύτερο φιλικό αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας στις 17:00 όπου και ο Μαρίνος αναμένεται να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που σκέφτεται για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα. 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code