ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Π.Α.Ε. Απόλλων Πόντου: Δεν τα βρήκε με Μπαλτίδη

 Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγη ώρα η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ για τα διοικητικά δρώμενα της ομάδας.



Αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Μπαλτίδη σχετικά με το ενδιαφέρον του για την Π.Α.Ε. προς ενημέρωση των φιλάθλων της Καλαμαριάς, αλλά και γενικά όλων των φιλάθλων επισημαίνουμε τα εξής:
Σήμερα υπήρξε όντως τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του κ. Μπαλτίδη και ατόμου το οποίο ενεργούσε για λογαριασμό της Π.Α.Ε. και διαπιστώθηκε διαφορά σχετικά με το οικονομικό και γενικά διάσταση των απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών. Επίσης αναφέρθηκε σε αυτόν ότι μόνο η περίπτωση της μεταβίβασης των μετοχών εξετάζεται από την πλευρά της Π.Α.Ε. και κάθε άλλη πρόταση (μάνατζμεντ,κ.λ.π.) ούτε καν θα συζητηθεί.
Καταλήγοντας θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στον κ. Μπαλτίδη, καθώς επίσης και σε κάθε άλλο επίδοξο αγοραστή της Π.Α.Ε.
Κύριοι η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ πωλείται, δεν “εκποιείται” και η μεταβίβαση των μετοχών θα γίνει,εάν φυσικά τελικά γίνει,όχι με παζάρια αλλά αποκλειστικά και μόνο με συγκεκριμένους οικονομικούς όρους. Και μάλιστα με μικρό τίμημα,που είναι πολύ μικρότερο φυσικά από τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί στο διάστημα των δύο χρόνων.
Θεωρείται αυτονόητο ότι σε περίπτωση που τελικά δεν υπάρξει αγοραστής της ΠΑΕ η μέχρι σήμερα οφειλές της ομάδας θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου από την οικογένεια Καλαϊτζίδη.
Για την Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code