ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΩΝΕ ΒΡΕΦΗ - sportsnewsgreece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΩΝΕ ΒΡΕΦΗ

Μία πολύ περίεργη υπόθεση φαίνεται να διαδραματίζεται στα νότια προάστια, καθώς η αστυνομία με βάσει μαρτυρίες των γονέων προχώρησαν στην προσαγωγή μίας γυναίκας  άνω των 50 ετών στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Δημητρίου.


Η ιστορία ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες όταν μία άγνωστη μπήκε σε γνωστό εμπορικό των νοτίων προαστίων και αφού προσέγγισε μία μητέρα που είχε στην αγκαλιά της το δυόμιση μηνών μωρό της, χαράκωσε τις πατούσες του μωρού με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο και έπειτα χάθηκε μέσα στον κόσμο. Η μητέρα, που αμέσως φώναξε στην ασφάλεια του εμπορικού κέντρου ενημερώθηκε ότι είχε καταγραφεί παρόμοιο περιστατικό νωρίτερα με άλλα δύο βρέφη.

Αξιοσημείωτο είναι ακόμα το γεγονός ότι κανένας μέχρι στιγμής δεν έχει αναγνωρίσει τη γυναίκα αυτή και έτσι η μοναδική κατηγορία που την βαραίνει είναι αυτή της απείθειας λόγω αντίστασης κατά την προσαγωγή της στις αστυνομικές αρχές. Να σημειωθεί επίσης ότι κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών καμία από τις τρεις οικογένειες των βρεφών δεν έχει προσφύγει σε κάποια μήνυση.

Αναμένονται πολλές εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που δεν φαίνεται να είναι καθόλου ξεκάθαρη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Top Ad

Responsive Ads Here