ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τέλος χρόνου για Πόνσε, στασιμότητα στα μεταγραφικά και εκνευρισμός Μελισσανίδη


Το σίριαλ με τον Πόνσε πρέπει να θεωρείται ότι έληξε καθώς ο πατέρας του παίκτη ζήτησε και άλλο χρόνο για να απαντήσει αλλά η ΑΕΚ δεν έχει διάθεση πλέον να περιμένει ούτε μέρα παραπάνω και κοιτάει ήδη άλλες περιπτώσεις επιθετικών.

Συγκεκριμένα ο πατέρας-μάνατζερ του παίκτη όπως άλλωστε είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή δεν έχει στις πρώτες επιλογές του το ελληνικό πρωτάθλημα και σε χθεσινή του συνομιλία με τους ανθρώπους της Ένωσης ζήτησε προθεσμία μέχρι τις 15 Ιουλίου καθώς θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να βρει ομάδα στην Ισπανία. Από την ΑΕΚ ξεκαθαρίζουν ότι δεν μπορούν άλλον να περιμένουν για μένα περίμεναν ήδη υπερβολικά και πλέον στρέφονται σε άλλες λύσεις. Μάλιστα χθες υποστήριζαν ότι υπάρχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις και ότι σε λίγες μέρες μπορεί να υπάρξουν νέα.

Την ίδια στιγμή στον κόσμο της ΑΕΚ υπάρχει έντονος προβληματισμός για τη στασιμότητα που υπάρχει στα μεταγραφικά της ομάδας καθώς το βασικό στάδιο της προετοιμασίας σε λίγες μέρες τελειώνει και κανένας παίκτης δεν έχει αποκτηθεί από του πρωταθλητές Ελλάδος πλην του Οικονόμου. Σαν να μην έφταναν αυτά ιδιαίτερο εκνευρισμό προκάλεσε σήμερα και το ναυάγιο με τον Πόνσε που βέβαια πρέπει να τονίσουμε ότι η ΑΕΚ τον περίμενε τόσες μέρες καθώς ήταν ο παίκτης που ήθελε πάρα πολύ και πίστευε ο προπονητής της ΑΕΚ Μαρίνος Ουζουνίδης. Στις άλλες θέσεις για τις οποίες οι πρωταθλητές ψάχνουν ενίσχυση και συγκεκριμένα στα χαφ όπου η ΑΕΚ καίγεται για παίκτη διαφοράς παρόλο που υπήρχαν πληροφορίες για προχωρημένες επαφές με χαφ και την αναμονή μόνο για την τελική του απόφαση και εκεί παρουσιάζεται πλέον μία στασιμότητα. Στα εξτρέμ τώρα το τοπίο είναι ακόμα πιο χλωμό καθώς παρόλο τα διάφορα ονόματα που έχουν προταθεί η ΑΕΚ δυσκολεύεται καν να καταλήξει σε κάποιον καθώς τις περισσότερες φορές δεν καλύπτει τα θέλω του προπονητή. Σήμερα μάλιστα κυκλοφόρησε ακόμα ένα όνομα αυτό του Σέρβου ακραίου Μάμλμπασιτς και προέρχεται από καλή χρονιά στην Τενερίφη και που σύμφωνα με το ρεπορτάζ όντως προτάθηκε στην Ένωση αλλά απορρίφθηκε.

Ο χρόνος πλέον πιέζει ασφυκτικά την Πρωταθλήτρια Ελλάδος καθώς σε λίγες μέρες η ομάδα επιστρέφει από την Πολωνία και ουσιαστικά λιγοστεύουν αν δεν έχουν εξαντληθεί ήδη οι πιθανότητες η ΑΕΚ να κάνει κάποια μεταγραφή πριν την επιστροφή στην Ελλάδα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι σε λιγότερο από 30 μέρες ο δικέφαλος παίζει προκριματικά Champion League τα οποία είναι εξαιρετικά σημαντικά για την ομάδα. Με πιθανή πρόκριση η ΑΕΚ αν όχι στο Champion League τουλάχιστον με μία εξασφάλιση συμμετοχής της στο Europa League μπορεί να αποτελέσει καθοριστική για σημαντικά έσοδα όπως είδαμε και πέρυσι και γενικότερα μπορούν να σηματοδοτήσουν την ολοκληρωτική επιστροφή της Ένωσης στην ελίτ της Ευρώπης. Ουσιαστικά με το τεράστιο βαθμολογικό άλμα πέρυσι που πέτυχε η ΑΕΚ και με μία ανάλογη πορεία φέτος μπορεί να εξασφαλίσει ότι θα ανήκει πλέον στους ισχυρούς του Europa League. Αυτό το στοιχείο είναι εξαιρετικά σημαντικό αφού αυτομάτως κάνει τη ευρωπαϊκή συμμετοχής της ΑΕΚ πιο εύκολη άρα και περισσότερα εξασφαλισμένα εκατομμύρια στα ταμεία της το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό για κάθε εταιρεία. Φυσικά μια πιθανή συμμετοχής της ΑΕΚ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης μπορεί να εκτοξεύσει πραγματικά την ΑΕΚ και να την βοηθήσει να αλλάξει επίπεδο σε ότι αφορά το μπάτζετ και τους παίκτες που θα έχει στο ρόστερ της.

Παράλληλα τις τελευταίες μέρες υπήρξε και παρασκήνιο με τον Τίγρη να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος για τις μεταγραφές αφού η ΑΕΚ φέτος διαθέτει αρκετά λεφτά (πολλά περισσότερα από πέρυσι που είχαν κλείσει σχετικά όλες νωρίς) αλλά παρόλα αυτά μέχρι τώρα η ομάδα παίρνει αρνητική βαθμολογία στο σχεδιασμό της.

Υ.Γ.1 Αύριο θα υπάρξει άρθρο-αποκάλυψη για τις τεταμένες σχέσεις Λύμπε-Μαρίνου που είναι ο βασικός λόγος που η Ένωση βρίσκεται στο σημείο μηδέν φέτος στις μεταγραφές της και κοντεύει να τινάξει τη χρονιά στον αέρα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code