ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ξεκαθαρίζει η υπόθεση του Βέρνμπλουμ

Μία υπόθεση που ταλαιπώρησε πολύ αυτό το καλοκαίρι. Εντός των επομένων ωρών θα ξεκαθαρίσει η ιστορία του Πόντους Βέρνμπλουμ με το αν θέλει να βρίσκεται ή όχι στον ΠΑΟΚ.
Ο μάνατζερ του Σουηδού μέσου βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Θεσσαλονίκη και από την πλευρά του ΠΑΟΚ ευελπιστούν ότι εντός της ημέρας θα έχουν ξεκαθαρίσει για το αν ο παίχτης θα συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μεγαλύτερος ενδοιασμός του παίχτη υπήρξαν το οικονομικό αλλά και η ποιότητα του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα, η πλευρά του Σουηδού διαπραγματεύεται για ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν μέχρι και τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

Για τον παίχτη έχει υπάρξει παρ'όλα αυτά πολύ μεγάλη γκρίνια από την πλευρά των οπαδών καθώς οι προτάσεις που είχε και από άλλους συλλόγους σε συνδυασμό με τους χειρισμούς αλλά και την καθυστέρηση από πλευράς μάνατζερ είχαν προκαλέσει και τον εκνευρισμό του Ιβάν Σαββίδη κατά το προηγούμενο διάστημα.

Αισιοδοξία για την λήξη της υπόθεσης υπάρχει. Πολλοί όμως ανησυχούν πάρ'αυτα για το ενδεχόμενο ο Σουηδός να γίνει ένα δεύτερο story σαν με τον Τεέμο Πούκι. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code