ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μέσι στην Ίντερ; Γιατί όχι;

Θεωρούν στην γείτονα χώρα μας πως η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους πως είναι το πρώτο και καθοριστικό βήμα για να ανέβει το πρωτάθλημα τους στην συνείδηση του κόσμου και συνάμα να γίνει ένα από τα πιο ισχυρότερα πρωταθλήματα παγκοσμίως.
Για να συμβεί, κυρίως θα πρέπει οι μεγαλύτερες υπερδυνάμεις του παρελθόντος και πιο ανταγωνιστικές, να ξαναγίνουν υπερδυνάμεις...κυρίως οι ομάδες του Μιλάνου...
Κατά αυτό το πλαίσιο, οι νερατζούρι ονειρεύεται πως με την σειρά της στο μέλλον ότι θα επειχηρήσει μεταγραφικές βόμβες, ενώ ήδη η Pirelli, κύριος χορηγός του συλλόγου, φρόντισε ώστε οι οπαδοί της να παραμείνουν σε αγωνία.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Γενικού διευθυντή της εταιρείας, Τροντσέτι Προβέρα, ευελπιστεί ο όμιλος του να επιφέρει στο Μιλάνο μια τρανταχτή μεταγραφή, παρόμοια με του Κριστιάνο, και βέβαια δεν είναι άλλος από τον Λιονελ Μέσι της Μπαρτσελόνα.
«Πώς μπορείς να πεις όχι στον Μέσι; Ελπίζω πως η ιδιοκτήτρια εταιρεία, εφόσον το εγκρίνει το Financial Fair Play, θα καταφέρει να κάνει μια τεράστια μεταγραφή», είπε ο Προβέρα σύμφωνα με την Tuttosport, που στο πρωτοσέλιδό της αναφέρει: «Μέσι στην Ίντερ; Ίσως!»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code