ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκη-Θρίλερ της Κροατίας

Mε την ενδεκάδα του θριάμβου με την Αργεντινή ξεκίνησε η Κροατία τον αγώνα, ενώ η Δανία που δεν είχε την πολυτέλεια του ροτέισιον παρέταξε την συνηθισμένη ενδεκάδα.
Έντονη η παρουσία των Αργεντίνων φιλάθλων στην εξέδρα που περίμεναν την ομάδα τους να πάρει την πρώτη θέση στους ομίλους.
  Με δύο γκολ ένα για κάθε ομάδα  ξεκίνησε το παιχνίδι ο Γιόργκεσεν στο 2 και ο Μάντζουκιτς στο 4 με γκολ που περισσότερο ευνοήθηκαν από την τύχη παρά τα δημιούργησαν οι δύο ομάδες, σκόρπισαν ελπίδες για ένα συναρπαστικό ματς . Ο ρυθμός έπεσε μετά τα γκολ οι Κροάτες είχαν την κυκλοφορία χωρίς ασφυκτική πίεση , οι Δανοί πρόσεχαν την άμυνά τους αποτέλεσμα να έχουμε ένα βαρετό θέαμα στο υπόλοιπο του ημιχρόνου που διέκοψαν  δύο ευκαιρίες για κάθε ομάδα με πιο χαρακτηριστική αυτή των Δανών στο 41 όπου η μπάλα έγλυψε το δοκάρι.
Το δεύτερο ημίχρονο  ήταν απλά συνέχεια του πρώτου ,ανούσιο παιχνίδι κέντρου πήγαινε εκεί που το ήθελε η Δανία μην αφήνοντας τους Κροάτες να βρουν ρυθμό , ελάχιστες υποψίες ευκαιρίας και κανένα ρίσκο αποτυπώνουν το ματς που μοιραία οδηγήθηκε στην παράταση .
Χωρίς καμία διαφοροποίηση στον έξτρα χρόνο όλα έμοιαζαν ως προδιαγεγραμμένη πορεία για την διαδικασία των πέναλτι και στο 115 σε μια ασίστ του Μόντριτς οι Κροάτες  κέρδισαν πέναλτι που όμως απώλεσε ο Μόντριτς καθώς ο Σμαιχελ με εκπληκτική εκτίναξη μπλόκαρε και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι .
Η ρώσικη ρουλέτα ξανά στήθηκε για δεύτερη φορά την ίδια ημέρα μέσα στην πατρίδα της, νικήτρια η Κροατία με 3-2 με τον Ράκιτιτς να ευστοχεί στο καθοριστικό πέμπτο πέναλτι και να στέλνει τους Κροάτες αντιμέτωπους με τους  Ρώσους στα προημιτελικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code