ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κατέστρεψε ό,τι έχτισε στο πρώτο 45λεπτο!

Τι και εάν ο Αστέρας πήγε στα αποδυτήρια με 0-2 το σκορ υπέρ του ; Κατάφερε να βγάλει τα μάτια του μόνος του και να κάνει ένα καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο και το 3-2 είναι γεγονός.
Ελπίζουν οι Αρκάδες σε μία ανατροπή του σκηνικού έχοντας καβάτζα και τα 2 γκολ εκτός έδρας που έβαλαν.

Α' Ημίχρονο

Πολύ καλό και δυνατό ξεκίνημα από την ελληνική ομάδα καθώς στο δωδέκατο λεπτό με μία πολύ όμορφη συνεργασία των Τσιλιανίδη και Κυριακόπουλο να φέρνει το γκολ από τον τελευταίο με σουτ στην κλειστή γωνία.Απόλυτος κυρίαρχος ο Αστέρας Τρίπολης στα πρώτα σαράντα πέντε λεπτά της αναμέτρησης μιας και κατάφερε και να πετύχει δύο γκολ αλλά και να απειληθεί από ελάχιστα έως καθόλου. Οι Αρκάδες με δύο γκολ του αριστερού οπισθοφύλακα του Κυριακόπουλου προηγήθηκε με 0-2. Το δεύτερο γκολ ήρθε από κεφαλιά πάσα του Μανιά.

Β' Ημίχρονο

Ένα καταστροφικό ημίχρονο για τους Αρκάδες ήταν το δεύτερο 45λεπτο.Στο 63΄από εκτέλεση κόρνερ ο Αμπρόουζ έπιασε κεφαλιά μειώνοντας σε 1-2.Η ισοφάριση φαινόταν πως θα έρθει και έτσι στο 77' ήρθε το μοιραίο για τους Έλληνες 2-2,σκόρερ ο Γκρέι.Στο 83' τα πράγματα χειροτέρευσαν με την κόκκινη στον Πασαλίδη.Ο Κάμπερι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 93' και έκανε την ολική ανατροπή , μετατρέποντας το 0-2 σε 2-3.

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ (Νιλ Λένον): Μπογκντάν, Γουίτακερ (46΄ Γκρέι), Χάνλον. ΜακΓκιν, Σλίβκα, Μπόιλ, Μάλλαν, Στίβενσον, Καμπέρι, ΜακΓκρέγκορ, Αμπρόουζ. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Μπελόκ (56΄ Ρόλε, 77΄ Μαρτίνεθ), Καλτσάς (77΄ Άνχελ), Μουνάφο, Τσιλιανίδης (87΄ Χριστόπουλος), Μανιάς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code