ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μίλαν: Υπόθεση για 3 ο Μπονούτσι


Στην μεταγραφική λίστα 3 μεγάλων ευρωπαικών ομάδων παραμένει ο ενίοτε αρχηγός και πρώην παίκτης της Γιουβέντους, Λεονάρντο Μπονούτσι.

Έχοντας παίξει μόλις 1 χρόνο με τους Ροσονέρι, Ο Μπονούτσι πιθανόν να αποχωρήσει άπο τον σύλλογο του Μιλάνου μέσα στις ερχόμενες ημέρες, ακολουθώντας για αλλού μονοπάτια στην καριέρα του. Λίγο ο αποκλεισμός απ'τις ευρωπαικές διοργανώσεις, λίγο η μη τήρηση της Μίλαν στο Financial Fair Play, μετέτρεψε σ'ένα σκορποχώρι το σύνολο του Τζενάρο Γκατούζο, προκαλώντας την αποχώρηση πολλών και σημαντικών παικτών του...ένας απ'αυτούς φαίνεται πως θα είναι και ο Μπονούτσι.

Η Παρί σεν Ζερμέν, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ θεωρούνται οι εκλεκτές για την απόκτηση του πολυέμπειρου 31χρονου αμυντικού, γεννημένου στην Βιτέρμπο. Μάλιστα οι "Μπλέ" του Λονδίνου, έχοντας δώσει τα κλειδιά του πάγκου της στον Μαουρίτσιο Σάρι, θαυμάζει τον Ιταλό αμυντικό.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ, αναζητά έναν κεντρικό αμυντικό που θα της δώσει ισχυρή αμυντική προστασία (αναμένεται να κλείσει και τον Τόμπι Αλντερβάιρελντ της Τότεναμ στην ίδια θέση, θέλοντας έπι της ουσίας να παραχωρήσει τις 2 κεντρικές θέσεις στους 2 τους), ο πρώην Μπιανκονέρι "βαφτίστηκε" ιδανικότερος για τον Special One Ζοσέ Μουρίνιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code