ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νάπολι:2 "Τίτανες" Τερματάδες με άρωμα Ουντινέζε


Δεν είναι καθόλου τυχαίος ο τίτλος, εφόσον μιλάμε για 2 πανύψηλους τερματοφύλακες (1.90 ύψος), ο ένας 21 ετών, εντελώς ταλαντούχος, κυρίως για τις εξαιρετικές επεμβάσεις του...
Ο άλλος, 31 ετών, με πλούσια παρουσία από Παναθηναικό, Ουντινέζε, Γρανάδα και Γουότφορντ, με συμμετοχές σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα λίγκ, εξού πρωταθλητής+κυπελλούχος με το τριφύλλι επί εποχής Σισέ-Γκοβού τότε, την σεζόν 2009-2010.

Για τον Άλεξ Μερέτ δαπανήθηκαν 27,5 εκατομμύρια, όπως έχει γίνει γνωστό, ώστε να τον ντύσουν στα γαλάζια, ταυτόχρονα διεθνής με των μικρότερων κατηγορίες της Εθνικής Ιταλίας, έχει παίξει για πρώτη φορά στην Serie A με την Σπάλ πέρσι, πραγματοποιώντας 13 εμφανίσεις, φέροντας ως ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτόν για την παραμονή του κλάμπ της φεράρα στην κατηγορία, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας που θα κρατήσει εώς το 2023.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΠΟΡΤΙΕΡΟ

Για τον Ορέστη Καρνέζη, ίσως στην κορυφαία για τον ίδιο μετακίνηση της καριέρας του, υπέγραψε την ίδια μέρα με τον Ιταλό πορτιέρε, δίνοντας την ευκαιρία σε μία μάχη τών γκολπόστ των Παρτενοπέι, εξαιτίας του γεγονότος πως η Νάπολι θα συμμετέχει στην κορυφαία ευρωπαική διασυλλογική διοργάνωση, συμφώνησε για συμβόλαιο τριών χρόνων με οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο ακόμα. Το κόστος μεταγραφής, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ανέρχεται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ ΚΑΡΝΕΖΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ:"Είμαι ενθουσιασμένος και νιώθω τιμή που βρίσκομαι στη Νάπολι. Υπόσχομαι πως θα δώσω τα πάντα για αυτή την ομάδα."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code