Σιδηρόπουλος για VAR :Δεν υπάρχει περίπτωση να μηδενιστούν τα λάθη - sportsnewsgreece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Σιδηρόπουλος για VAR :Δεν υπάρχει περίπτωση να μηδενιστούν τα λάθη

Καλεσμένος στην εκπομπή «'Ωρα Μουντιάλ» ήταν ο διεθνής διαιτητής από τον Σύνδεσμο Δωδεκανήσου, Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος μίλησε για την εφαρμογή του VAR στην Ελλάδα αλλά και για τα όσα έχουμε ήδη δει μέχρι σήμερα.


Αναλυτικά :

«Σίγουρα θα κάνει καλύτερο στο ποδόσφαιρο. Είναι διαδικασία που απαιτεί εμπειρία, χρόνο και είναι ιδιαίτερα δύσκολη αλλά όπως βλέπετε έχουν μειωθεί τα λάθη ,έχουν μειωθεί οι επικεφαλίδες στις εφημερίδες για την διαιτησία. Βέβαια, δεν υπάρχει περίπτωση να μηδενιστούν τα λάθη καθώς το σύστημα μη ξεχνάτε ότι το χειρίζονται άνθρωποι. Σκοπός είναι το VAR να επεμβαίνει στα ξεκάθαρα λάθη και όχι σε λάθη που κρίνονται στην κρίση του διαιτητή».

σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα και σε ποια φάση βρίσκεται:«Είναι σε διαδικασία που ετοιμάζεται αυτό το διάστημα και ήδη στην Επιτροπή Διαιτησίας εργάζονται πυρετωδώς για να τεθούν οι βάσεις ώστε σιγά σιγά να γίνει και η εκμάθηση στους διαιτητές. Βέβαια πρέπει να είναι έτοιμες και οι εγκαταστάσεις ώστε να προχωρήσουμε. Ελπίζω όσο πιο σύντομα είμαστε έτοιμοι τόσο το καλύτερο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Top Ad

Responsive Ads Here